zvieratka
-
qwerty-xyz
Re: zvieratka
mam sa rozpisovat? muzi sa uchyluju k nevere z viacerych dovodov ale isto nie z tolkych ako opacne pohlavie. Tot strucne, ....Nicki napísal:geneticka preddispozicia..alias preco muzi inklinuju k nevere?..zeby spestrenie,pud,nepochopenie vo vztahu?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie, nemusis sa rozpisovat, faktqwerty-xyz napísal:mam sa rozpisovat? muzi sa uchyluju k nevere z viacerych dovodov ale isto nie z tolkych ako opacne pohlavie. Tot strucne, ....
ad tema:
muzi inklinuju k nevere, lebo to maju instinktivne zakodovane ako zvieraci pud, kazdy samec na svete chce predavat svoj genom dalej. a najvacsi a najsilnejsi samci to robia najcastejsie, tak ist vo svete ludi plati, ze "najvasi a najtazsi frajeri" maju potrebu tr*kat vsetko co im neujde
zeny inklinuju k nevere v presne otocenom garde. tak ako vo zvieracej risi si samica hlada najslnejsieho samca, lebo jeho potomok bude mat dobry geneticky zaklad ==sam bude silny a schopny tak aj u ludi plati, ze zena chce za partnera stabilneho a jemnejsieho partnera, ktory vychova jej deti, ale samotny genofond hlada u niekoho ineho, u muza, ktory je schopny a dominantny (dobre vyzera, tancuje, je zabavny ecetera)
ad autorka: koho si si nasla toho mas a ten Ta podviedal, je to len a len Tvoja chyba, nie chyba muzskeho pokolenia
Trochu komplikovane ale zahrajeaxXis napísal:nie, nemusis sa rozpisovat, fakt![]()
ad tema:
muzi inklinuju k nevere, lebo to maju instinktivne zakodovane ako zvieraci pud, kazdy samec na svete chce predavat svoj genom dalej. a najvacsi a najsilnejsi samci to robia najcastejsie, tak ist vo svete ludi plati, ze "najvasi a najtazsi frajeri" maju potrebu tr*kat vsetko co im neujde
zeny inklinuju k nevere v presne otocenom garde. tak ako vo zvieracej risi si samica hlada najslnejsieho samca, lebo jeho potomok bude mat dobry geneticky zaklad ==sam bude silny a schopny tak aj u ludi plati, ze zena chce za partnera stabilneho a jemnejsieho partnera, ktory vychova jej deti, ale samotny genofond hlada u niekoho ineho, u muza, ktory je schopny a dominantny (dobre vyzera, tancuje, je zabavny ecetera)
ad autorka: koho si si nasla toho mas a ten Ta podviedal, je to len a len Tvoja chyba, nie chyba muzskeho pokolenia
Chech dalsi co disponuje vysokym intelektom..Boha aj take sem chodi..?Gangy napísal:Boze, dalsia cerstvo odvrhnuta slepica co sa chce vyburit na fore tak zalozi temu o tom ake su vsetci muzi zverce.
Kup si psa a daj pokoj.
LOL ...Stigro,ze som nezalozila temu o problematike prostitucii,inak by som asi bola oznacena za kurtizanu roka ..
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 12:53 )
a inak..som cakala,ze chlopi prezradia,za akych okolnosti by preferovali neveru...Ale su aj vaznejsie problemy...;Q
ze som svetla vynimka...axXis napísal:to inteligencny spic sveta: a co si cakala, ze ako budu ludia reagovat v teme s nazvom zvieratka?
ja si vytvorim temu pi*e a napisem tak, ze vsetky baby su od prirody ku*vy a kto im podla Vas za to moze, co mi odpovies?
alebo si cakal nadavky?..pech..nem som priomitivecek
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 13:24 )
chech jasna vec-co si klofnem to mam..axXis napísal:nie, nemusis sa rozpisovat, fakt![]()
ad tema:
Ty si tu hovorca za vsetkych?Vigor napísal:Argument? Ty chces nejaky argument na toto velke ubohe NIC co prezentujes v tejto teme? Ved si tu vsetkym na smiech slecinka.
-
Shark NX
Addict
Nicki spravaj sa ako normalna zenska ... Diskutuj na urovni ... Ked chces padne argumenty.
Generalne by som mohol skopirovat axXisov prispevok na to aby som ti objasnil "Pudovy" povod problemu.
V normalnom svete znamena nevera bud nezhody alebo problem vo vztahu alebo si len natrafila na Kurevnika/Vcielku radodajku
V pripade nezhody, problemu vo vztahu je nevera to najhorsie riesenie ktore vzdy vsetko posere. Avsak vela jedincov si mysli ze tym nieco vyriesi (Ako tu uz par ludi plakalo nad rozliatym mliekom).
Bohuzial si clovek neuvedomuje co moze neverou sposobit ... Je to najsilnejsia rana pod pas ... Ci uz pre Muza alebo pre Zenu ... Ked si "poskodeny/a" predstavi ze jeho laska ktoru miloval/a nemal/a problem sa vyspat z druhym/ou.
Problemy, Nezhody, nejasnosti vyriesi jedine ... Sadnut si a porozpravat sa medzi styrmi ocami. Viem ze to nie je jednoduche ... Ale je to rozhodne lepsie ako vyprasit/nechat sa vyprasit niekoho/niekym a tym znicit vsetko pekne co v tom vztahu bolo.
Nevera sa odohrava aj zo strany muzov aj zo strany zien. Ale neskatulkujme.
V pripade ze natrafis na Kurevnika/Vcielku Radodajku ... Neni o com ... Ta kategoria ludi si proste uziva. Ja to nemusim ... Ale niekomu sa to proste paci ... Tak nech si uziva.
Ked si chcu uzivat tak nech nevchadzaju do vztahu ... alebo nech o tom povedia polovicke ... Aspon potom neublizi druhej/druhemu
Toď zhrnutie. Nicki ... Cakam teraz od teba nieco rozumne ... Dufam ze ma nesklames.
Generalne by som mohol skopirovat axXisov prispevok na to aby som ti objasnil "Pudovy" povod problemu.
V normalnom svete znamena nevera bud nezhody alebo problem vo vztahu alebo si len natrafila na Kurevnika/Vcielku radodajku
V pripade nezhody, problemu vo vztahu je nevera to najhorsie riesenie ktore vzdy vsetko posere. Avsak vela jedincov si mysli ze tym nieco vyriesi (Ako tu uz par ludi plakalo nad rozliatym mliekom).
Bohuzial si clovek neuvedomuje co moze neverou sposobit ... Je to najsilnejsia rana pod pas ... Ci uz pre Muza alebo pre Zenu ... Ked si "poskodeny/a" predstavi ze jeho laska ktoru miloval/a nemal/a problem sa vyspat z druhym/ou.
Problemy, Nezhody, nejasnosti vyriesi jedine ... Sadnut si a porozpravat sa medzi styrmi ocami. Viem ze to nie je jednoduche ... Ale je to rozhodne lepsie ako vyprasit/nechat sa vyprasit niekoho/niekym a tym znicit vsetko pekne co v tom vztahu bolo.
V pripade ze natrafis na Kurevnika/Vcielku Radodajku ... Neni o com ... Ta kategoria ludi si proste uziva. Ja to nemusim ... Ale niekomu sa to proste paci ... Tak nech si uziva.
Ked si chcu uzivat tak nech nevchadzaju do vztahu ... alebo nech o tom povedia polovicke ... Aspon potom neublizi druhej/druhemu
Toď zhrnutie. Nicki ... Cakam teraz od teba nieco rozumne ... Dufam ze ma nesklames.
-
axxis
Addict
Ty teda svetla vynimka ani z daleka nie si
a priomitivecek (cokolvek to slovo znamena) mozno nie si, ale zato hlupa si poriadne a tym, ze si za mojim prispevkom videla to, ze od Teba chcem aby si mi nadavala si to len potvrdila.
skor by si si mala uvedomit, ze to v tomto pripade to nie sme my kto je ten zly, ale to Ty si tu nabehla a vsetkym nadavas do primitivov. takze ak si chces zachovat aspon aky taky biedny kredit na tomto fore a ockavas produktivnu diskusiu skus zacat tym, ze vynechas tie poznamky-co-sa-hraju-na-to-ze-su-vtipne-aj-ked-skutocne-ani-trochu-nie-su a prednesies nieco rozumne co si touto temou vlastne chcela povedat.
vela stastia
zato tato Tvoja tema je fakt WINNicki napísal:Ty si tu hovorca za vsetkych?v tom pripade neprispievaj do odpadu a zameraj sa na vlastne ,ako vsimam "duchaplne" temy..
Dik za upozornenie..to som aj mala v umysle..a dufam ze to plati aj pre ostatnych..ako pozeram staci polozit jednoduchu otazku a v momente si sliepka-ked uz sme pri tej urovni..Shark NX napísal:Nicki spravaj sa ako normalna zenska ... Diskutuj na urovni ... Ked chces padne argumenty.
Bohuzial si clovek neuvedomuje co moze neverou sposobit ... Je to najsilnejsia rana pod pas ... Ci uz pre Muza alebo pre Zenu ... Ked si "poskodeny/a" predstavi ze jeho laska ktoru miloval/a nemal/a
problem sa vyspat z druhym/ou.
k tej nevere..takze to zhrnieme,podla teba sa muzi vecsinou uchyluju k nevere,ak to vo vztahu neklape../tu druhu kategoriu,co si nacrtol ani nekomentujem/nekomentujem
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 15:13 )
Moja tema?..jednoducho polozena otazka,na ktoru sa dalo v pripade nesuhlasu odpovedat :nestotoznujem sa stym,mylis sa,mam opacny nazor atdaxXis napísal:zato tato Tvoja tema je fakt WIN
tak isto veta:nepouzivam nadavky-pretoze nie som primitivecek,co na tom moze inteligentneho cloveka prosim ta dozrat???Aby z toho spravil kovbojku ako ty a preniesol to ako nadavku na vsetkych diskutujucich?..sak rozmyslaj/aspon obcas/;)