Problémy s grafickou kartou
-
FX4087
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problémy s grafickou kartou
zdravím.
Mám grafickú kartu ATI Radeon HD 4670
rozlišenie nastavené na 1152:864 x32
Problém je v tom že pri hrách novšej generácie (F.E.A.R. Mass Effect...)
sa mi sám od seba zvykne vypnúť monitor. doslova a do písmena.
kontrolka svieti no obrazovka je tmavá jak noc.
Skúšal som zmenenie detailov aj menenie rozlišenia. stále sa mi stáva tento úkaz. Prevažne pri prechodoch z interierov do exterierov.
Človek si povie čert ber, ale mne to začalo robiť až po niekoľkých kolách, kedy som sa do toho už "zažral" nejaké nápady/rady?
Dakujem
Mám grafickú kartu ATI Radeon HD 4670
rozlišenie nastavené na 1152:864 x32
Problém je v tom že pri hrách novšej generácie (F.E.A.R. Mass Effect...)
sa mi sám od seba zvykne vypnúť monitor. doslova a do písmena.
kontrolka svieti no obrazovka je tmavá jak noc.
Skúšal som zmenenie detailov aj menenie rozlišenia. stále sa mi stáva tento úkaz. Prevažne pri prechodoch z interierov do exterierov.
Človek si povie čert ber, ale mne to začalo robiť až po niekoľkých kolách, kedy som sa do toho už "zažral" nejaké nápady/rady?
Dakujem
-
vrtulnik
Medium Professional
Re: Problémy s grafickou kartou
Robi ti to aj pri inych hrach ?
-
FX4087
Medium Expert
Re: Problémy s grafickou kartou
No inač hrávam len staré klasiky ako StarCraft a Halo a pri tých to ide v pohode.vrtulnik napísal:Robi ti to aj pri inych hrach ?
-
FX4087
Medium Expert
v priehrevaní by to byť nemalo programiky mi nič nehlásia a navyše hned z rána po zapnutí by sa prehrievať ešte nemal...
Ovladače to je otázne či su aktuálne, ja sa hrozne enrád v takom vrtam, ale pri povahe známeho čo mi daval do kopy soft. by tam malo byť všetko viac než aktuálne.
Ale každopádne to beriem ako možnosť a pozriem sa na to(resp. niekoho požiadam)
Ovladače to je otázne či su aktuálne, ja sa hrozne enrád v takom vrtam, ale pri povahe známeho čo mi daval do kopy soft. by tam malo byť všetko viac než aktuálne.
-
vendo
Guru
no tak pocitac sa "nerozohrieva"FX4087 napísal:v priehrevaní by to byť nemalo programiky mi nič nehlásia a navyše hned z rána po zapnutí by sa prehrievať ešte nemal...
a ovladace sa menia kazdy mesiac takze ak ti ten tvoj znamy aktualizuje soft kazdy mesiac tak by to malo byt ok inac si ich stiahni najnovsie odtialto http://ati.amd.com/support/driver.html