Ako mám napáliť DVD s 2 časťami filmu na 2 DVD?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako mám napáliť DVD s 2 časťami filmu na 2 DVD?

Príspevok od používateľa weronyka »

Zdravím, chlapi!
Mám 2 časti jedného filmu (dokopy majú 7,63 GB) na 1 DVD. Chcela by som ich napáliť zvlášť na 2 normálne DVD-čka, ale si nejako neviem dať rady.
Ako viem, ktoré súbory sú pre 1. časť filmu a ktoré pre 2. časť?
Keď otvorím DVD, mám tam tieto súbory (kukni na obrázok).
Ďakujem krásne každému múdremu stvoreniu. :)
Prílohy
súbory.JPG
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Da sa to spravit cez program DVDFab Platinum, cez funkciu rozdelit.Vlozis tam vsetky subory a potom ponastavujes par veci a ono to nasledne rozdeli na dve DVD5. :wink:
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

plasmon napísal:Da sa to spravit cez program DVDFab Platinum, cez funkciu rozdelit.Vlozis tam vsetky subory a potom ponastavujes par veci a ono to nasledne rozdeli na dve DVD5. :wink:
DVD5 je to obyčajné DVD, ktoré kúpim za nejakých 40 centov?
No a keď to spravím cez ten program (treba si veriť :D ) tak to budem mať 1. časť na 1 DVD a 2. časť na 2 DVD, či len polku tých 2 filmov na 2 DVD? Proste, či mi to niekde na konci 1. časti sekne a dopozerám ho na tom 2. DVD, alebo to budem mať pekne rozdelené na DVD-čkach podľa častí?
Ach, vyčerpávajúce... :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No a je problem si kupit dvojvrstvove DVD? A napalit to cele ako keby si okopiroval cele org. DVD? to je tiež dvojvrstvove.

//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 17:09 )
Hop ja som zle precital ty chces tie 2 filmy rozdelit na 2 DVD
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

takze zozen si program DVD shring
http://www.sosej.cz/Dvd-Shrink.html
nainstaluj daj open files ak to mas na HDD bude ti to analizovat potom daj Re-Autor budes tam mat Menus-main movie-extras tak v main movie by si mala mat title 1 a title 2 .title 1 prehod do druheho okna v programe adaj backup potom uz len zadaj do akeho priecinku sa to ma ulozit a to iste zopakuj aj s title 2 a mas to rozdelene na 2 DVD filmy :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

helicos napísal:takze zozen si program DVD shring
nainstaluj daj open files ak to mas na HDD bude ti to analizovat potom daj Re-Autor budes tam mat Menus-main movie-extras tak v main movie by si mala mat title 1 a title 2 .title 1 prehod do druheho okna v programe adaj backup potom uz len zadaj do akeho priecinku sa to ma ulozit a to iste zopakuj aj s title 2 a mas to rozdelene na 2 DVD filmy :D
ooo, mladý pán, ďakujem ti krásne... zdá sa, že tvoje odporúčania + moja šikovnosť je úspešná :lol: aspoň zatiaľ sa to tak tvári :)

//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 20:02 )
No, tak môj problém by bol snáď vyriešený...
Ďakujem veľmi pekne všetkým ochoty chtivým mužíčkom... :)

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 11:41 )
helicos napísal:takze zozen si program DVD shring
ajajaj, vblúdila sa chybička... otvorila som si to dvd, mala som tam aj to menus-main movie- extras, no nedala som Re-Autor (šikuľka som, čo už :lol: ), ale som si otvorila main movie, čo mi automaticky vyhodilo. a tak sa mi podarilo napáliť celé dvd s 2 časťami na jedno obyčajné dvd... ale ja pohotová osoba som ho už poslala istému dotyčnému, tak ho neviem skontrolovať. ono to nepôjde prehrať, že? :oops:
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

a nebolo v tom DVD menu moznost pustit kazdy film samostatne? lebo ak ano tak ma proste len mensiu kvalitu filmov :( ale prehrat by to malo ist
Napísať odpoveď