kot kot kotkodááááák... slepica...
vacsina ludi(chlapov) na tomto fore je ochotnych rozumne diskutovat(a slusne), ale ked sa vyskytne nieco taketo ako si ty, tak necakaj ine reakcie...
preco sa pytas len na to preco su muzi neverni? preco sa nespytas preco su zeny neverne? preco sa nespytas ci zeny svojim spravanim k tomu muza nevyprovokuju?(ci uz tym ze ho chcu zbalit alebo tym ze ho naseru tak ze neveru vyhlada) - hm? ja teraz neobvinujem zenske plemeno, len ti hadzem argumenty ze nevera je dielom AJ MUZA AJ ZENY, a to si zapis
zvieratka
heh vdaka ..jedna z mala normal reakcii..len dodam..dufam ze nie vsetci...,)Muffi napísal:Muži inklinujú k nevere pretože keď vidia peknú ženu sa im prekrvý istá časť tela a isté hormóny občas vyhrajú vútorný boj s racionálnym uvažovaním. Je to jednoduchá biológia, to isté funguje aj u žien.
A názov tejto témy je zavádzajúci a nesúvisiaci s ňou
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/vystizna-charakter ... 14602.html a jeje neni toto uz tvoj druhy ucet? lebo henta tema je podobne je*** a autorka ma podobny nick
aby som nebol len ot tak: neznasam take feministicke sliepky co si myslia ze zalozia taku temu a hned sa tu zbehne krdel im podobnych a zacnu "ohovarat" opacne pohlavie apod...to iste pravdaze plati aj o chlapoch ale no takych vela neni..