Nové trafo s týmito vlastnosťami
Nové trafo s týmito vlastnosťami
Čawte, mám doma takú lampu čo pení, no včera som do nej akosi zakopol a vytrhlo mi trafko zo zástrčky a urval som ten kolík čo ide do zástrčky. Potrebujem kúpiť nejaké podobné trafo s týmito parametrami, ak viete kde tak to sem hoďte.
Mohool by byť aj nejaký nápad na opravu.
Trafo: Ktec - AC ADAPTOR
MODEL:KA23A240050046G
Input: 230V - 50Hz
Output: 24V - 500mA
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
Re: Nové trafo s týmito vlastnosťami
Pozri tu-http://www.wificentrum.sk/zdroj-24v-0-8-a_d392.html.Alebo pogoogli zdroj 24V...Dajjdo napísal:Čawte, mám doma takú lampu čo pení, no včera som do nej akosi zakopol a vytrhlo mi trafko zo zástrčky a urval som ten kolík čo ide do zástrčky. Potrebujem kúpiť nejaké podobné trafo s týmito parametrami, ak viete kde tak to sem hoďte.
Akoze nepotrebujes?vsak ma predsa 800mA.A je uplne jedno ci napajas z neho router,prenosnu chladnicku,alebo nejaku lampu...
Nominalne napetie sedi-24V
Prudova zatazitelnost je 800mA(0,8A)a nakolko tebe postacuje 500mA,tak mas rezervu este 300mA...
Ten adapter uplne vyhovuje tvojim poziadavkam
\\Inac pozeram,ze nepises ake mas vystupne napetie-AC,alebo DC.To je tiez dolezity udaj...
A ohladom opravy-hod foto a uvidi sa...Ja myslim,ze taketo veci sa lahko opravuju-pokial mas zrucnost a nejake to naradie.
Nominalne napetie sedi-24V
Prudova zatazitelnost je 800mA(0,8A)a nakolko tebe postacuje 500mA,tak mas rezervu este 300mA...
Ten adapter uplne vyhovuje tvojim poziadavkam
\\Inac pozeram,ze nepises ake mas vystupne napetie-AC,alebo DC.To je tiez dolezity udaj...
A ohladom opravy-hod foto a uvidi sa...Ja myslim,ze taketo veci sa lahko opravuju-pokial mas zrucnost a nejake to naradie.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V podstate, ak sa dobre pozeram, je to len trafak bez stabilizacie napetia. A tebe by stacila len nova krabicka - nieco taketo : http://www.gsmalarm.sk/krabiCky-zo-zasu ... 6tfe5qlcf5
Treba si len zmerat rozmer, ale z takych to e-shopov sa jedna mala vec moc neoplati kupovat. Skus zajst do nejakeho elektra so suciastkami, tam by to nemal byt problem kupit.
Treba si len zmerat rozmer, ale z takych to e-shopov sa jedna mala vec moc neoplati kupovat. Skus zajst do nejakeho elektra so suciastkami, tam by to nemal byt problem kupit.