iPhone software

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

iPhone software

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Zdravim instaloval som novy software a ked mi vypisalo ze vsetko je nainstalovane tak som vytiahol mobil a teraz mi vkuse na iPhone ukazuje aby som zastracil mobil do pc na itunes a ked zastrcim tak sa nic nedeje aj tak...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

a zvysne info? iphone 2g, 3g? fw original, alebo jailbreak? kupeny u nas alebo nie? odblokovany, alebo nie?
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: iPhone software

Príspevok od používateľa jackb »

T3RM1X napísal:Zdravim instaloval som novy software a ked mi vypisalo ze vsetko je nainstalovane tak som vytiahol mobil a teraz mi vkuse na iPhone ukazuje aby som zastracil mobil do pc na itunes a ked zastrcim tak sa nic nedeje aj tak...
aktivovat. rovnako ako ked si ho kupil. pustit iTunes a klikat podla toho co to pise.
nic viac, nic menej
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jackb: no ak sa mu nic nedeje a itunes mu ho neaktivuje, tak nieco nie je v poriadku :) mozno si tam napchal novy fw a nema to jailbreaknute, alebo co...
Smire
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Smire »

Zdravím,
prosím Vás o pomoc. Mám Iphone 3G a preinštaloval som ho na FW 3.0. Urobil som všetko podľa návodu. Inštalácia išla O.k. aj Jailbreak. Nainštaloval som aj Cydiu. Lenže keď chcem cez Cydiu doištalovať AppSync for OS 3.0 a Installous Cydia začne sťahovať, ale hneď vypadne. Ostatne aplikácie idu stiahnúť všetky. Inšaláciu som robil už 4 krat, ale stále to isté. Ďakujem všetkým za pomoc!

Smire
Napísať odpoveď