Street Fighter IV
-
Alex481991
Medium Star
lol
nazdar chalani.. mne sa to niejak nechce rozbehnut kua zaciatok sa mi spusti aj ta aplikacia games for live a potom mam uz len ciernu obrazovku.. sksual som uz 4 cracky a ani jeden nepomohol cim to moze byt pls.. ovladace mam najnovsie

-
brendnpeto
Medium Expert
No tak poslednu hru som instaloval call of juarez.. to je nova hra taze mam ten directx myslim zeby mohol byt najnovsi
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 13:07 )
este pri instalacii ma pytalo niejaky cd key alebo nieco take niejaky kod.. no ale ked som dal next tak to slo instalovat aj bez toho.. mohol som spravit chybu tam .. zadavali ste niejaky licencny kod alebo take nieco ?
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 13:07 )
este pri instalacii ma pytalo niejaky cd key alebo nieco take niejaky kod.. no ale ked som dal next tak to slo instalovat aj bez toho.. mohol som spravit chybu tam .. zadavali ste niejaky licencny kod alebo take nieco ?
Ten kod ani nezadavaj, staci, ked mas offline profil a nepyta si ho. Co sa tyka toho, tak si zniz grafiku, alebo rozlisenie, moze ti to robit paseku. Mne robil problem fullscreen na 1280x768 ani neviem preco, hram na 1024x768 a pohodicka na max detaily a 8xAA....Tie comba: charge je tak, ze 2 sekundy drzis sipku v smere, ktory mas v triku. a to Zko spravis tak, ze na joysticku jednoducho urobis Z, ak hras na klavesnici, tak to iste. skusim ti to napisat....priklad pre normalne Z (dopredu,dolu+dozadu,dopredu).
Tato hra ma strasne zacala bavit a este ma aj namotal ten soundtrack. Fakt dobra hra na cele leto...Rano som si ju chcel pustit na hodinku, vypnem a pozeram ze som hral 4 hodiny
...
Tato hra ma strasne zacala bavit a este ma aj namotal ten soundtrack. Fakt dobra hra na cele leto...Rano som si ju chcel pustit na hodinku, vypnem a pozeram ze som hral 4 hodiny
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nainstaluj si toto http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en a malo by to ist.