zuzkazuzka napísal:No keď je pán qwerty taký múdry a žiadna z rád k jeho (stupídnemu) problému mu nie je dosť dobrá, čo takto vybrať sa každý večer po práci na autobusovú stanicu a zobrať prvý spoj domov? Zabiješ tým niekoľko múch naraz:
- nemusíš riešiť, čo budeš večer robiť
- nemusíš pozerať staré filmy
- nemusíš kupovať nové korčule ani vláčiť so sebou bicykel
- nemusíš ďalej čítať odpovede v tejto téme
- a hlavne budeš mať prístup k hojko.com a môžeš každý deň založiť novú tému o tom, čo s načatým večerom
- a okrem toho nebudeš musieť vo finále riešiť to, čo s peniazmi, čo si zarobil....
Sounds good, hm?
vieas co najdi mi spoj BB-VT nejaky normalny a budem chodit domov ... lebo co si pozeram spoje ja tak su dost sialene co sa casov aj cesty tyka takze domov chodit nebudem tak casto.
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 1:28 )
Andrew007 napísal:Skus zacat pozerat nejaky serial, najlepsie asi Prison Break pekne si pozri vsetky casti urcite sa nebudes nudit..no a uprimne vsetka zabava zavisi aj od toho kolko mas rokov, ci si trosku pojdes von zabehat okukat baby atd...
dal som si dva a pol chlapa a how i met your mother aaa blade a nejaky horror masters? aspon myslim ze sa to tak volalo Serialy ma napadli az dneska vecer, ta po jednej dvoch castiach na vecer a som zahojeny. A tieto som este nevidel len kamarat vyblakoval ze sa pritom orehotal tak snad to bude vtipne,. . .
A čuduj sa svete že brigáda nie je k dostaniu - no nenakopal/nezakopal by si to?
A čo vo voľnom čase? Vzdelávaj sa na duchu,
- napr. taká vyššia matematika je svojím spôsobom krásna veda ...
- čítaj beletriu ...
- kúp si flautu a uč sa hrať ...
- občas sa choď prejsť a skontrolovať či kačky ešte plávajú na Hrone ...
Je toľko krásnych vecí na svete, miestami je mi ľúto že sa im nevenujem .
No lol, pises ze si beres neviem kolko veci a tak co potrebujes . Ja by som bol rad, ze by som kdesi vypadol z mesta na urcitu dobu a do ineho prostredia. To co mas doma je rutina, ktora ta omrzi. Toto mas aspon dobru prilezitost a najst nove moznosti. Novych priatelov, nove znamosti a cas stravit inak ako doteraz. Isto to omg nebude strasne aby si nevedel co robit. Kupko tam isto bude, tak mas poobede v poho a este aj navecer a prides dom pozres film a si tvrdy. Podla mna mas dobru prilezitost sa zabavit a vsetko s tym spojene. Ja by som toto vyuzil na 10000% a nie tu plakal, ze nebudem mat co robit :D lol
BTW: Zas si zabodoval qwerty
uz osm na mieste, zobral som si notebook a orange net ktory mam pozicany, nebudem vam opisovat kde byvam lebo aj tak by ste mi neverili a fotit tiez nie, lebo domaci by to asi nezvladli keby videli ze foto ich bytu je na nete.
Do prace to mam 15 minut cesty peso a BB sa zda byt celkom pekne mesto. Priebezne budem asi pisat co a ako, ked rozbeham magio internet tuna, ked nie tak nie ale z toho orange tu velmi chodit nechcem . . .
Smiech.Nechapem naco nam hovoris ze nam nebudes opisovat kde byvas lebo by sme ti aj tak neverili...Jasne ty byvas vo vile kamaratov ktory su kuklaci , popri tom si stebou robia 100 KM tury na bikoch potom si mimovolne zarabaju 100tisic mesacne vdaka tomu ze vyrabaju nejake nove strely.Ty mas 2metre 80kg (svalov nie tuku!).Mas superschopnosti ze z teba lieta elektrina(asi preto lebo mas na sebe umely oblek supermana).Chce ta 9999 zien z 10000 no ty sa zamilujes presne do tej jednej jedinej a vies ze to je prava laska aj ked ju nepoznas .Ides na brigadu kde urcite nic nerobis ale zarabas 300tisic.Si ortodoxni rasista ktory je proti ciernej kriminalite na slovensku no proti bielej nema nic.Nakonec z teba bude policajt ktory bude rozbijat AFAkom ruky ked ich uvidi sprejovat .No ked nejaky ch*j bude nieco lepit po elektrickach alebo sprejovat hakenkrojce tak ho iba pochvalis:).14/18/88 Slava Panovi Tisovi a Slobodomurarovi Stefanikovi!Hail!.