Splitscreen, co-op a pc ako konzola
Splitscreen, co-op a pc ako konzola
Dávno zmýšľam založiť na nejakom fóre tému kde by som 'zdieľal' zoznam hier tohoto typu, poprípade by mi mohol niekto poradiť.
Mám plne fungujúce 2 gamepady na pc, takže si s kamarátmi pripravím plnú chladničku piva a strávim pekný večer a noc za pc.
Zatiaľ hrávam toto:
Co-op:
Lego Indiana Jones
Trine
Watchmen
Street Fighter IV
Splitscreen:
Serious Sam: First Encounter
Serious Sam: Second Encounter
Left 4 Dead
Doplní niekto zoznam?
Mám plne fungujúce 2 gamepady na pc, takže si s kamarátmi pripravím plnú chladničku piva a strávim pekný večer a noc za pc.
Zatiaľ hrávam toto:
Co-op:
Lego Indiana Jones
Trine
Watchmen
Street Fighter IV
Splitscreen:
Serious Sam: First Encounter
Serious Sam: Second Encounter
Left 4 Dead
Doplní niekto zoznam?
-
lekoklatik
VIP
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci mas na mysli hry ako Gears of War alebo R6 Vegas 2 ak ano tak tieto dve idu pekne coop hlavne GoW ale je tam zlozitejsie nastavenie ako to rozbebat .)a ked mas teda ten ovladac no skoda ze nemas z Xboxa 360 do pc lebo to by si si mohol zahrat Kane and Lynch iked som to este neskusal takze neviem ci to ide 
K&L sa hralo uplne zle na ovladaci a GoW poskusamaviceN napísal:Neviem ci mas na mysli hry ako Gears of War alebo R6 Vegas 2 ak ano tak tieto dve idu pekne coop hlavne GoW ale je tam zlozitejsie nastavenie ako to rozbebat .)a ked mas teda ten ovladac no skoda ze nemas z Xboxa 360 do pc lebo to by si si mohol zahrat Kane and Lynch iked som to este neskusal takze neviem ci to ide
Re: Splitscreen, co-op a pc ako konzola
to Lego Indiana Jones sa neda hrat naraz z 2 PC? ktore hry sa daju hrat na 2 PC naraz? myslim dake hry na misie.. to su tie Splitscreen?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 19:53)
neda sa hrat nahodou counter strike condition zero 2ja na 2 PC? myslim tie misie
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2010, 19:53)
neda sa hrat nahodou counter strike condition zero 2ja na 2 PC? myslim tie misie
Toca race driver 1, mozete hrat aj styria, alebo harry potter , Tekken3 cez PCSX program. Civilization
Tiež zvykneme takto hrávať hry s kamošmi alebo súrodencami...
Boli tu spomenuté asi už všetky také naj.. Ja len pridám zoznamy s offline coop a split/screen hrami, kto by mal záujem:)
Boli tu spomenuté asi už všetky také naj.. Ja len pridám zoznamy s offline coop a split/screen hrami, kto by mal záujem:)
Kód: Vybrať všetko
http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=0Kód: Vybrať všetko
http://www.mobygames.com/attribute/sheet/attributeId,156/p,3/Re: Splitscreen, co-op a pc ako konzola
Nemali by sme ani zabudnúť ani na novú mastenicu Shank. 
-
2janci2
Medium Professional
No presne, aj mne napadol Shank.. popripade klasika - FIFA 11 
-
Fatall
Medium Star
udajne aj borderlands sa da hrat splitscreen podobne ako left 4 dead