Zdravím, potreboval by som od vás, aby ste mi poradili/pomohli vrátiť s5 moje ukradnuté e-mailové konto. Pred mesiacom sa mi do mailu niekto hackol ([email protected]), vymazal všetky údaje vrátane fotky a do opisu napísal: "Created by MsQ". Písal som na [email protected], ale to sú ľudia, bohužiaľ, neochotní, slepí a riadia sa podľa pravidiel, ktoré oni sami stanovili. Z čoho teda vyplýva, že formulár, ktorý som vyplňoval som vyplňoval presne tak ako som si registroval emailové konto, AVŠAK, "ten" chytrý človek, ktorý sa mi do mailu hackol pravdepodobne zmenil všetky údaje, a tak teraz všetky formuláre, ktoré som vyplnil boli so zlými zadanými údajmi, a tak Azet mi nevráti heslo.
Prosim by som vás o pomoc, či sa nedá nejakým spôsobom zistiť heslo od tohto emailu ([email protected]). Ono samotná emailová schránka ma nazaujíma, zaujíma ma len facebook, na ktorý som ho mal registrovaný. Mimochodom do svojho facebooku sa nemôžem dostať tiež, nakoľko heslo bolo taktiež zmenené.. veľmi pekne ďakujem!
Pomoc ohľadom ukradnutého e-mailu
Azet secret question nemá. Jediné čo na tento účel má je alternatívny mail či meno a priezvisko, ale to ten človek, ktorý sa mi dostal do emailu zmenil, takže nie je možné vrátiť konto cez Azet pracovníkov s5.meffisto napísal:nieco ako secret question nema ten mail?
...len sa pytam, Azet mail nepoznam - nepouzivam, ale obycajne to ide cez secret question.
Nevie niekto ako sa daju zistiť registračné údaje od konta Azet? TIE MOMENTÁLNE
No poznám jeden program, ktorý má svoj WordList v ktorom sú napísané slová. Ja som používal Slovník SK. pravopisu v ktorom boli všetky slovenské slová.
Tam si vyberieš email, doménu a dáš CHECK PASS. A ono vyskśša všetky tie slová čo máš vo WordListe aby sa prihlásilo a ak sa to podarí tak ti to heslo napíše.
Lenže to zaváňa Hackovaním alebo Crackovaním a na tomto fóre to neviem či je dovolené.
Ak je tak Ti môžem v mojom HDD nájsť ten programík a dúfam, že ti pomôže.
Uvidíme
Tam si vyberieš email, doménu a dáš CHECK PASS. A ono vyskśša všetky tie slová čo máš vo WordListe aby sa prihlásilo a ak sa to podarí tak ti to heslo napíše.
Lenže to zaváňa Hackovaním alebo Crackovaním a na tomto fóre to neviem či je dovolené.
Ak je tak Ti môžem v mojom HDD nájsť ten programík a dúfam, že ti pomôže.
Uvidíme
-
nika147
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc ohľadom ukradnutého e-mailu
Ahoj ľudia mám podobný problém s účtom na azete, ale nikto sa mi nehackol do účtu. Len som doňho zabudla heslo. Ono mi ani o ten účet nejde ale celá vec sa má tak, že na jednej stránke kde som registrovaná mám zadaný mail. A ja som si chcela ten mail zmeniť ale nieje to také jednoduché. Pri zmene mailu musím napísať kód, ktorý mi príde na starú aj na novú e-mailovú adresu ktorú zadám a problém je, že ja som zabudla heslo k tomu účtu. Ten účet som vytvárala pred dosť veľa rokmi takže nemám ani tušenia aké číselné a písmenkové kombinácie mi vtedy chodili po rozume. Naposledy som sa do toho účtu prihlasovala pred viac ako rokom. Neviete mi niekto prosím poradiť?
-
nika147
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc ohľadom ukradnutého e-mailu
Hej. Otázky tam nemám a vtedy to bol môj prvý mail takže nemám tam zapísaný alternatívny mail. Toto je ten problém.