Vista
Vista
caute chcem vistu a mam na nu dost shit pc a potrebujem maly upgrade aj zakladnej dosky aj processora a mozno ram a zdroj aby na tom slapala vista dobre stacilo by pouzita P4 3GHZ a 2GB DDR1 RAM??? dosku navrhnite a zdroj tiez mam moja zostava je: AMD Sempron 3000+ 1.81 GHZ keby navod by sa usiel na oc
, RAM 1GB DDR1 400mhz 1x1GB, zdroj 300 v skrini original 300w middletower ECS nForce 3A 250 k8n, Radeon 3650 agp, HDD je HITACHI Deskstar T7K250,ale toto je len docasna zostava na rok dva hry by stacili GTA 4 tak tak..... Pro street na p4 pojde po masle San andreas to iste
a nejake podobne hry a nebudu problemy s vistou s drivermi??? na win 7 som mal s touto zostavou zostavou problem (drivery) beta ale na RC neni miesto dve particie plne
Tvoj príspevok som si prečítal asi 3x, kým som ho ako-tak pochopil.. a potom ešte 3x, aby som sa uistil, či som ho pochopil správne, ale aj to nie som si istý..
Čiže chceš vymeniť Sempron 3000+ za P4 3GHz, aby Ti na tom išla Vista a GTA4??? Ak áno, tak podľa mňa sa to vôbec neoplatí.. je to riešenie z blata do kaluže.. na P4 3GHz možno ako-tak s odretými ušami a s povypínanými featuritkami rozbeháš Vistu (aj vďaka 2GB ramke), ale na GTA4 zabudni..
Upgrade sa Ti oplatí, ak chceš, aby staré hry a Windows XP Ti šli rýchlejšie.. avšak nič novšie, čo Ti nešlo rozbehať na starej zostave, nerozbeháš ani na novej zostave..
Na Tvojom mieste ešte počkám, nasporím minimálne 300-400€ a kúpim niečo komplet nové.
Čiže chceš vymeniť Sempron 3000+ za P4 3GHz, aby Ti na tom išla Vista a GTA4??? Ak áno, tak podľa mňa sa to vôbec neoplatí.. je to riešenie z blata do kaluže.. na P4 3GHz možno ako-tak s odretými ušami a s povypínanými featuritkami rozbeháš Vistu (aj vďaka 2GB ramke), ale na GTA4 zabudni..
Upgrade sa Ti oplatí, ak chceš, aby staré hry a Windows XP Ti šli rýchlejšie.. avšak nič novšie, čo Ti nešlo rozbehať na starej zostave, nerozbeháš ani na novej zostave..
Na Tvojom mieste ešte počkám, nasporím minimálne 300-400€ a kúpim niečo komplet nové.