Stalker : Clear sky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Martinir
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Stalker : Clear sky

Príspevok od používateľa Martinir »

Please potrebujem pomoc. Stalkera hrám už tak 1-2 dni tak okolo 5 hod. denne a teraz som už celkom ďaleko. Prenasledoval som Strelca (Strelok) zo stalkera SOC a teraz som bol u toho dedka ktorému som doniesol kompas (artefakt) aby dostal nejakých žoldákov z nejakej anomálie. Problém je v tom že mi to seklo keď som šiel zaniesť ten artefakt dedkovi a musel som to vypnúť pomocou alt + F4. Potom keď som to zapol to išlo tak 20min v pohode a zrazu mi to z ničoho nič vyplo hru a hodilo na plochu bez akejkoľvek tabuľky alebo čohosi. Keď som hru zase zapol spravilo to isté asi po 5min. a potom zasa po 5min a robí to stále. Pls neviete čo s tím ? Chcem tú hru dohrať, už som sa tešil že sa dozviem ako to všetko začalo v SOC. Please keď sa s týmto už niekto stretol pomôžte mi.
:cry: :cry: :cry:
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Zalohuj si save, skus preinstalovat hru a ked bude problem pretrvavat tak skus nahodit iny crack. :wink:
Martinir
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinir »

Ach no asi to bude jediná možnosť :-( , ale budem musieť zasa sťahovať inštalačku čiže ešte počkám či sa s tím niekto nestretol a nevie ako to vyriešiť.
T3e5
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa T3e5 »

caute mam taky problem so stalkerom, nejde mi ist do nastaveni vsade ma pusti len nie do nastaveni, mam crack 1.5.0.5 dik
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

cawte mam 2 otazky mam patch 1.5.0.5 a chcem vediet,ci si mam nehat ten albo si mam dat novsi,a čo ktory ponuka.dalej NEMAM original,môžem aj tak hrať MP?pripadne ak ano tak kde
Napísať odpoveď