Nic nez pravda

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nic nez pravda

Príspevok od používateľa JumperAL »

Nahodou som sa na JOJ-ke dostal k reprize tohto programu. Ludia tam odpovedaju na dost chulostive otazky a niektore odpovede stoja zato.

http://revue.idnes.cz/nic-nez-pravda-0f ... klic=45050
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pozerával som to niekedy na TV Prima - chodila to tuším v pondelok o 21:30 a moderoval to holohlavý týpek, neviem či JOJka robí vlastné diely alebo len preberá od Čechov - každopádne, je to dosť zaujímavé a asi by som tam nešiel.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

myslim, ze kupuju tie diely z Primy (nevysielaju to na JOJ PLUS?)
Inak ten moderator...to bola najlepsia volba moderatora v CZ/SK programoch ako Milionar a podobne show podla mna.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jojka vysiela len to, co chodilo na prime, alebo kde.. ano, moderuje to holohlavy typek a chodi to na JOJke normalnej, niekedy nad ranom sa mi zda, sem tam to zachytim.. teraz tam chodia este starsie diely.. ale je to celkom fajna tv relacia, clovek sa pri nej nenudi :)

//a mam taky dojem, ze taka tema tu uz je?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja som to pozeraval na prime kedysi, je to celkom zaujimave, tie otazky su niekedy fakt dost na telo, ale aj tak mi to cele prislo take umele, neviem si pomoct..
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Podľa mňa je to riadna hlúposť, lebo na niektoré otázky sa nedá odpovedať jednoznačne. A aj keby boli otázky postavené správne, tak detektor lží nie je bezchybný...
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

pred dvoma rokmi som to pozeraval na foxe, cudujem sa ludom ze si nechaju vrtat sa v ich sukromi
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Co ja viem... Som k tomuto dost skepticky... Nic nebrani tomu, aby to bolo cele zinscenovane.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

presne ako povedal k6, kludne to moze byt zinscenovane, nikto nevie, co sa za tym ukryva... ale musim uznat, ze to dokazalo oslovit verejnost celkom.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

JaJeNiektoIny napísal:Podľa mňa je to riadna hlúposť, lebo na niektoré otázky sa nedá odpovedať jednoznačne. A aj keby boli otázky postavené správne, tak detektor lží nie je bezchybný...
suhlas..rozmyslam ako mozu cez detektor lzi zistit odpoved na otazku... "MYSLITE SI ZE STE DOBRY CLOVEK?"
meffisto
King
King

Detektor lzi je pristroj ktory meria zmeny v krvnom tlaku, dychani a pulze, takze zalezi na reakcii testovanej osoby, ako zareaguje na otazku (a hlavne ako sa bude spravat jej telo pri odpovedi).

Samozrejme, ze ked si je vedomy ze sa nesprava ako dobry clovek a polozi mu tuto otazku a odpovie na nu "ano" bude mat ine reakcie ako ked by sa spraval z jeho subjektivneho pohladu ako dobry clovek.

Rovnako, ako keby si napr. zabil prezidenta...stratil si pamat a spytali sa ta, ci si uz niekoho zabil :lol:
Pochybujem, ze "pravda" by bola "ANO"
Je to dobra show, aj ked zpravidla sa detektor lzi neda povazovat za nastroj ktory odhali pravdu na 100%, tak je zaujimave si vypocut tie bribehy ludi.

Kazdy clovek vo vasom okoli ma svoje tajomstva, az na to ze niktori sa ich rozhodnu za prachy vyzradit pred kamerami.

Cele to funguje tak, ze pred vysielanim im polozia otazky...kazdu 3x a az ked 3x vidia rovnaku reakciu na tu otazku, tak je oznacena ako pravda alebo loz.
Z tychto otazok potom pocas show pocitac nahodne generuje otazky (samozrejme otazky maju urcitu prioritu - su rozdelene na hranice .. podla toho, ako osobne su a kolko penazi za ne clovek dostane).
Tak ako sutaziaci odpovedal pred sutazou, rovnako musi odpovedat aj pocas sutaze (ked uz neni napojeny na detektore)...toto je sledovane dozorom. (proste tam ide o to, aby sutaziaci hovoril pravdu...ked bude klamat, tak je vacsia pravdepodobnost, ze mu pocitac ako nasledujucu vyberie otazku, v ktorej klamal)...
k6
VIP
VIP

Pocitac nemoze generovat "nahodne" otazky, ked maju take znenie ze sa priamo tykaju osobneho zivota dotycneho. Pocitac ich moze tak maximalne vyberat z uz vytvorenych.

Kto mi zaruci, ze realne tie kable idu fakt do detektora a ze tie vysledky tam niekto nehlasi do studia klikanim mysky na tlacitka A/N na monitore ale ze to ide fakt z nejakeho detektora? Ved cele to moze byt krasne naraficene... Staci len dobry scenarista, co vymysli "putave" pribehy a dobri herci... Resp. nemusia byt ani dobri, staci ked su na takej zdravej "sedliackej" urovni. A uz stupa sledovanost, uz je reklama pocas relacie drahsia atd...
meffisto
King
King

pocitac generuje poradie otazok...a to, ake otazky sa ho pytaju urcuju na zaklade pohovoru s psychologom.
k6
VIP
VIP

Ty vyzeras, ako keby si tomu vsetkemu veril do poslednej bodky :)
meffisto
King
King

hehe...to mas to iste, ako keby som zpochybnoval napr. Sportku alebo KENO10 ci jak sa to vola.
Tam pustaju losovanie cisiel vzdy zo zaznamu :D a nikto sa nad tym nezamysla.

Ja som len vravel, ze sa mi ta show paci a to je vsetko.
Keby som pracoval na vyrobe tej relacie a mohol by som si dovolit tomu vsetkemu verit na 100 percent tak tomu verim na 100 percent. Takto to mozem len pozerat a tvrdit, ze to je zaujimava show.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Napísať odpoveď