Nefunguje sieťová karta? PLS POMOC
Nefunguje sieťová karta? PLS POMOC
Zdravim,
prosím poraďťe mi. Mám dosku Asrock K7VT4A+. Doska je už staršia. Odrazu mi prestal fungovať internet. Keď prípojím sieťový kábel na Notebook internet šlape super. No keď pripojím na PC tak mi píše že sieťový kábel bol odpojený. Na PC mám Windows XP. Dokúpil som aj sieťovú kartu do PCI slotu a stále nejde ani cez kartu. Viete mi poradiť kde môže byť chyba? Preinštaloval som aj Windows aj som restartoval BIOS pomocou vybratia baterky ( 24 hodín nebola v počítači ). No neviem si s tým rady. PLS poradte
prosím poraďťe mi. Mám dosku Asrock K7VT4A+. Doska je už staršia. Odrazu mi prestal fungovať internet. Keď prípojím sieťový kábel na Notebook internet šlape super. No keď pripojím na PC tak mi píše že sieťový kábel bol odpojený. Na PC mám Windows XP. Dokúpil som aj sieťovú kartu do PCI slotu a stále nejde ani cez kartu. Viete mi poradiť kde môže byť chyba? Preinštaloval som aj Windows aj som restartoval BIOS pomocou vybratia baterky ( 24 hodín nebola v počítači ). No neviem si s tým rady. PLS poradte
-
tomaxx_199
Medium Professional
hmm, spociatku som myslel ze ci nahodou nieco s napajanim ale je to blbost, sietovka potrebuje +5V, to by ti ani komp nesiel kebyze je v tom napati chyba...potom ma napadlo ci nahodou nebude kabel sietovy zly
nam sa to na intraku stalo, dali sme si vyrobit kable pichnem kabel do mojho notasu a nic, pichnem kabel do kamosovho, net ide...cista zahada 
//neskusil si deaktivovat v BIOSE tu co je na doske?
//neskusil si deaktivovat v BIOSE tu co je na doske?
-
vladenko007
VIP
uz som robil par pocitacov ..a tiez mali net od t-comu ..vacsina mala sietove karty na MB a vacsina tych kariet nespolupracovala s modemom ale s kartou v PCI slote modem pracoval.. ale kedze tebe nejde ani ta v PCI ..tak jedine ako kolega pisal mrkni sa ci ju nemas v biose vypnutuzdeno15 napísal:mam doma modem od t-com... Používam net 4G turbo2 s pevnou linkou... no ked napojim namiesto kompu notebook tak net ide...
Môžeš mi napísať pod akým názvom je v biose a na ktorej karte? Díkpatress napísal:uz som robil par pocitacov ..a tiez mali net od t-comu ..vacsina mala sietove karty na MB a vacsina tych kariet nespolupracovala s modemom ale s kartou v PCI slote modem pracoval.. ale kedze tebe nejde ani ta v PCI ..tak jedine ako kolega pisal mrkni sa ci ju nemas v biose vypnutu
-
vladenko007
VIP
No karta ktora je na doske je oznacena ako onboard LAN. Nesmie tam byt DISABLE
Nejako tak ako je na tomto obrazku
No a ked tam uz budes pozri aj na PCI sloty či nie su nahodou DISABLE
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 9:48 )
A v ktorej karte? to je tak zalezi aky mas bios na tomto je to v Integrated Peripherals
A v ktorej karte? to je tak zalezi aky mas bios na tomto je to v Integrated Peripherals
tak som to pozeral a vsetko v biose vypada byt ok... co mam robit? skusal som to uz aj na routery Vigor 2700 VoIP a stale nic... pls poradtevladenko007 napísal:No karta ktora je na doske je oznacena ako onboard LAN. Nesmie tam byt DISABLE
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional