Logitech G25 - Odpálená súčiastka z plošáku
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Logitech G25 - Odpálená súčiastka z plošáku
Ahojte, mám volant Logitech G25 a prednedávnom pri hraní začal volant pri zatočení cukať a trhať, ako keby dostával motorček malinké impulzy.Bolo cítiť zápach elektrických súčiastok, ale volant išiel. Takto to fungovalo asi mesiac, s tým že občas to urobilo vždy na pár minút, tak som to nechal tak a hral som, no raz v noci keď som už spal ma náhle zobudil volant(PC mám stále zapnutý aj cez noc), volant sa sám otočil do pravej strany až po doraz a keď som ho vytiahol z USB tak tam bol stále a ked som ho chcel vrátiť späť tak sa nedalo, stále sa tam ťahal, teraz bolo už cítiť veľký smrad a tak som to radšej vypol zo siete, ráno som to rozobral a odpálil som tam jednu súčiastku. Neviete či sú nejaké "servisy" alebo niečo podobné kde by to vedeli opraviť alebo to treba kúpiť čisto novú desku priamo z Logitechu?
Za každú užitočnú radu K+
Za každú užitočnú radu K+
-
rixo
Light Professional
Skúšal som aj odpojiť motorček na tej strane ale to nič to nepomáha, včera som ale našiel v šuflíku ešte takú knižku čo som dostal k volantu, je to skôr taká brožúrka a je tam že :"IMPORTANT INFORMATION - ERGONOMIC, TROUBLESHOOTING, WARRANTY"
Skúsil som tam nájsť niečo o tomto probléme ale nič, neni tam dokonca ani nejaká infolinka pre slovensko...
Viď foto.

P.S. zozadu na tej doske je napísané toto: "MAIN BOARD, HOBBES 202189-0000 REV. B0"
P.S. obrázky mi nejde dať do prílohy tak som to spravil takto
Skúsil som tam nájsť niečo o tomto probléme ale nič, neni tam dokonca ani nejaká infolinka pre slovensko...
Viď foto.

P.S. zozadu na tej doske je napísané toto: "MAIN BOARD, HOBBES 202189-0000 REV. B0"
P.S. obrázky mi nejde dať do prílohy tak som to spravil takto
-
R@mon
Medium Expert
No z Adlerky si uz moc nepamatam
)), ale mala by to byt tato suciastka:
http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... rf7103.pdf
je to dvojity N-kanalovy HEXFET, cena okolo 14korun, ak to tu niekto potvrdi, mohol by si to zohnat (skus GME.sk, na stranke pozerat nemusis, nemaju to tam, ani podobny som nenasiel, tak skus zavolat, alebo daco v Trnave pozri), ked pojdes ale do shopu, vytlac si ten datasheet...
Bolo by dobre, keby ti to niekto premeral, ci je chyba len v tom svabe...
http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... rf7103.pdf
je to dvojity N-kanalovy HEXFET, cena okolo 14korun, ak to tu niekto potvrdi, mohol by si to zohnat (skus GME.sk, na stranke pozerat nemusis, nemaju to tam, ani podobny som nenasiel, tak skus zavolat, alebo daco v Trnave pozri), ked pojdes ale do shopu, vytlac si ten datasheet...
Bolo by dobre, keby ti to niekto premeral, ci je chyba len v tom svabe...
-
R@mon
Medium Expert
No skus teda zavolat: Technická hotline logitechu: +420 239 000 335rixo napísal:Ramon:Ďakujem za cenné rady, toto som asi najviac potreboval že čo je to za súčiastku... Najlepšie by asi bolo to niekam zaniesť alebo poslať kde sa s tým zaoberajú nie?
Ak by si potreboval nejaké iné fotky alebo volačo k bližšej špecifikácií tej súčiastky tak povedz, zatiaľ poskúšam toto...
díky
Je to Ceska republika, rozumiet by si mal
Ak by chceli na tebe ryzovat druhy krat (raz na tebe zarobili pri kupe), tak skus tu suciastku zohnat a vymenit, urcite ma niekto z kamosov doma pajkovacku, najlepsie mikropajku, su to SMD suciastky...
-
rixo
Light Professional
Vidieť, že dobrí ľudia ešte nevymreli, díky, moc si mi pomohol. Pýtal som sa kamoša ktorý je v anglicku a on pôjde do tej firmy a spýta sa mi na to priamo tam takže uvidíme...Drž mi palce, ak nezabudnem dám vedieť jak som pokročil:D
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 14:37 )
Tak volal som všade možne, mal to aj opravár čo robí takéto plošáky a výsledok?
Opravár nevedel zohnať tú súčiastku, vraj je to nejaká "exklusívna", špeciálna
infolinka tiež sklamala, ponúkli mi akurát nový volant s nejakou zľavou, tak neviem čo budem robiť...Sranda jak to majú vymyslené, že niečo sa ti dodrbe mimo záruky a si v pi*i !
Náhradný plošák sa nedá kúpiť samostatne, opraviť to nevedia, jedináí možnosť kúpiť si nový...
Uvidíme poskúšam ešte čo sa dá.Aj tak vám všetkým ďakujem za pomoc !
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 14:37 )
Tak volal som všade možne, mal to aj opravár čo robí takéto plošáky a výsledok?
Opravár nevedel zohnať tú súčiastku, vraj je to nejaká "exklusívna", špeciálna
infolinka tiež sklamala, ponúkli mi akurát nový volant s nejakou zľavou, tak neviem čo budem robiť...Sranda jak to majú vymyslené, že niečo sa ti dodrbe mimo záruky a si v pi*i !
Uvidíme poskúšam ešte čo sa dá.Aj tak vám všetkým ďakujem za pomoc !