Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
clubber123
Medium Expert
nieje to jedno z tohoto?clubber123 napísal:Dobrý deň Páni v rádiu teraz hrávajú jednu pesničku asi to bude novinka. Neviem ako sa volá, neviem ani slová. Je to americká pesnička. Zo začiatku to začína ako hip-hop. Spieva tam žena aj muž neviete ako sa to náhodou volá? Pls poradte aspoň názov. Ďakujem za všetky rady. zistil som, že je to vo fun rádiu v top 20. Je to 18miesto len nikde nemám napísané názov pesničky. Tak dúfam, že sa tomu nejako dopracujeme
Hladám pesničku
Hladám pesničku teda jej názov ktorej úryvok bol použitý vo filme Kdo hulí ten umí(How high) v časti keď Jamal spoznal Viceprezidentovu dcéru a ona začala tancovať a potom aj on. Za pomoc ďakujem
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hladám pesničku
A pesnicky zo soundtracku si uz kontroloval? http://moviemusic.com/soundtrack/howhighJackie napísal:Hladám pesničku teda jej názov ktorej úryvok bol použitý vo filme Kdo hulí ten umí(How high) v časti keď Jamal spoznal Viceprezidentovu dcéru a ona začala tancovať a potom aj on. Za pomoc ďakujem
-
pryja
Darca
Hladam nazov jednej piesne, myslela som, ze je to Lagy Gaga, ale nenasla som to na youtube. Viedela som parkrat klip, spevacka sa na nu podoba. Je to pomale, je v nejakom zamku, oblecena ako baletka, raz cela v bielom, potom v ciernom, potom sa vala na posteli, place a jej slzy sa menia na motyle.
Nevie niekto??
//kupo, ee. Aguileru poznam, aj vyzor aj hlas. To bude nejaka nova spevacka.
Nevie niekto??
//kupo, ee. Aguileru poznam, aj vyzor aj hlas. To bude nejaka nova spevacka.
jedine co ma napada: Christina Aguilera - Fighterpryja napísal:Hladam nazov jednej piesne, myslela som, ze je to Lagy Gaga, ale nenasla som to na youtube. Viedela som parkrat klip, spevacka sa na nu podoba. Je to pomale, je v nejakom zamku, oblecena ako baletka, raz cela v bielom, potom v ciernom, potom sa vala na posteli, place a jej slzy sa menia na motyle.
Nevie niekto??
Je to neviem aký remix pesničky Listen to that Fat Basspepan90 napísal:hladam nazov tejto pesnicky:
Ale no, neverim, ze to nikto nepozna....ved to bol super song...Praha robte bordel, nieco take...bolo to live v PRG....nejaky SVK hiphopLub0$ napísal:OMG< sak uz som skusal hladat kadeco....alenenasiel som....Mastros niej to toto
Fakt mam tusenie, ze to bolo v PRG...neviem ci nehovoril ten spevak, ze Praha robte bordel...nieco v tom style....bol to nejaky song taky...
toto som nasiel aj ja a vobec sa mi to nepaciPilifo napísal:Je to neviem aký remix pesničky Listen to that Fat Bass
-
aughostino
Medium Professional
neviete niekto nazov pesnicky so slovami:
lebo mam iba remix bez zmysluplneho pomenovania a chcel by som si vypocut original
//edit: uz mam PapaJaM - Čas
Kód: Vybrať všetko
toto je cas, cas ktory vedie nas, cas uteka rychlo len ty ho nevnimas, necham sa viest, no este neviem kym, zatial ho niet hmmmm uvidim, osud rozdal nam zopar tvrdych ran, chcem sa dockat chvil, no uz nemam sil, je to marny boj tak ta prosim STOJ, nadej je tu vzdy, no tak uver mi, zo mna v sebe kusok v sebe mas, no tak skus, vstat kym sa nevyrovnas, no tak skuuuuus vstat kym sa nevyrovnas, ...//edit: uz mam PapaJaM - Čas
-
blitzkrieg
Professional