CS 1.6 Server hojko.com
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Tákže máme tu dve demá od hráča m1r3k-freerun tuším sa to píše celé. demá som hodil na sendspace pretože majú dokopy 8MB a hojko príloha papá 6MB. keď treba reuploadovať, napíšte.
Nenahrával som zo spec, pretože by sa odpojil. takže máte jedinečnú možnosť vidieť môj skill a hneď po mojej smrti nastáva oný holý fakt m1r3k.
Prvé demo by mal byť train
druhé aztec.
demo priloží tiež kolko? a tak vám dávam x-spec s ktorím sa vám to bude ľahšie posudzovať.
skopírujte do zložky s hrou. primárne c:program Files:valve:counter strike /nie do cstrike/
spustite x-spec.exe a zapnite hru. hneď v menu CS vám v konzele vypíše príkazy x-spec. Potom už len spustiť demo, stalčiť príslušnú klávesu /v tomto prípade F12 a súdiť/
používa sa nejak takto:
F8 - view player database entries
F9 - view player rate settings
F10 - toggle lambert
F11 - toggle ESP
F12 - toggle wall
k tomu JYSK* asi má dynamickú takže keď tam bude, volajte na adminov. ICQ máte.
Nenahrával som zo spec, pretože by sa odpojil. takže máte jedinečnú možnosť vidieť môj skill a hneď po mojej smrti nastáva oný holý fakt m1r3k.
Prvé demo by mal byť train
druhé aztec.
demo priloží tiež kolko? a tak vám dávam x-spec s ktorím sa vám to bude ľahšie posudzovať.
skopírujte do zložky s hrou. primárne c:program Files:valve:counter strike /nie do cstrike/
spustite x-spec.exe a zapnite hru. hneď v menu CS vám v konzele vypíše príkazy x-spec. Potom už len spustiť demo, stalčiť príslušnú klávesu /v tomto prípade F12 a súdiť/
používa sa nejak takto:
F8 - view player database entries
F9 - view player rate settings
F10 - toggle lambert
F11 - toggle ESP
F12 - toggle wall
k tomu JYSK* asi má dynamickú takže keď tam bude, volajte na adminov. ICQ máte.
Na posúdenie pre adminov... Hráč Mirek-freerun
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 13:26 )
Btw som to pokašľal lebo som celkom hodný kúsok seba nahrával
Nabudúce to spravím lepšie
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 13:26 )
Btw som to pokašľal lebo som celkom hodný kúsok seba nahrával
Nabudúce to spravím lepšie
- Prílohy
-
- mirek3.zip
- (1.37 MiB) 25 stiahnutí
-
- mirek2.zip
- (759.39 KiB) 25 stiahnutí
-
milan dead
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
podla mna mal WHcko, vedel presne kde je kto, ak uz boli T mrtvi na moste az potom bezal(prve demo). A toto bola len jedna situacia. To skakanie kurzora, neviem ale ako AB sa mi to zdalo malo ucinne.lekoklatik napísal:Nik sa nevyjadrí k Mirekovi?
Nazor neskusenej lamy.
-
aviceN
Guru
mirka som "checkoval" aj ja a bolo jasne ze mal WH hrala sa mapa train a hral za stranu T strielal sa na strede s jednym CT a zatial co sa strielal druhy CT vyliezol na vlak na stvorku ale pri rebriku hadam vies ktory myslim...zabil toho s ktorym sa strielal v "S-ku" a hned sa kukal vpravo hore na vlak kde bol ct...jasne rozhodnutie zo strany adminov Cheating-WH...
-
johnykilla
Light Star
Bol mi poslany request na demo JYSK* - a tak ho tu mate, mozete sa kochat
Edit: Pre radost svojho srdaca som si to pozrel este raz a nehovor mi JYSK ze si nemal AB/WH... ten speedhack je diskutabilny ale ako som napisal, mohol to byt aj lag. V tvojom pripade zacina platit aj nove pravidlo: dva krat cheater, navzdy cheater kedze demo je z casu ked si uz mal ban. Takze sa prosimta nepokusaj o unban a na server fakt nechod lebo len chytim neskutocnu chut sa hrajkat. Prijemne sledovanie tvoho vykonu.
Edit: Pre radost svojho srdaca som si to pozrel este raz a nehovor mi JYSK ze si nemal AB/WH... ten speedhack je diskutabilny ale ako som napisal, mohol to byt aj lag. V tvojom pripade zacina platit aj nove pravidlo: dva krat cheater, navzdy cheater kedze demo je z casu ked si uz mal ban. Takze sa prosimta nepokusaj o unban a na server fakt nechod lebo len chytim neskutocnu chut sa hrajkat. Prijemne sledovanie tvoho vykonu.
- Prílohy
-
- jysk.rar
- (4.94 MiB) 25 stiahnutí
-
tuto ho chcem_D
Expert
-
Mad Dad
Medium Star
Myslím že je to ten čo mu Nakazziak dal BAN...aby sa nepovedalo že neni demo náhodou...
- Prílohy
-
- psi Chlp.rar
- (2.98 MiB) 23 stiahnutí
-
Mad Dad
Medium Star
Další idiot...toto ani netreba pozerať...problém len Dynamika...čiže asi tak...myslím že to je ten dosť často spomínaní/ý "SAW"...dneska je fakt deň Idiotov
? Admina som nevedel zohnať tak som mu trošku "spríjemnil" hru s TK 
//Morefuz, nič si z toho nerob....keď došiel/la, hráč/ka Lindsay Lohan, chalpci sa vzrušovali na tom že Oh Cheater Cheater BAN demo a podobne...následne polka "skillerov" sa vyparila aby sa im nepokazil rank...
//Morefuz, nič si z toho nerob....keď došiel/la, hráč/ka Lindsay Lohan, chalpci sa vzrušovali na tom že Oh Cheater Cheater BAN demo a podobne...následne polka "skillerov" sa vyparila aby sa im nepokazil rank...
- Prílohy
-
- lathinn.rar
- (1.2 MiB) 25 stiahnutí
Na servery ma sprevadza taky unluck ze kazdy kto ma zbada tak vysle prvy naboj vzdy do mojej hlavy. Sem tam ju prezijem. A toto neni ftip. Furt mi to robia lamce rozneho druhu. Uplne ma to vytaca. Tak potom sa nehnevaj ze sa drzim v zadu. Ja uz fakt neviem. Ale aj tak by ma zaujimalo kolko som dostal hlav. Skoda ze to server neukazuje.
Lanntial - AB aj WH. Kto uz da 4 palice AWPckom hned po vybehnuti bez zoomu a s Parkinsonom zasebou? 
- Prílohy
-
- Lanntial.rar
- (2.02 MiB) 25 stiahnutí