Inac sa mi pacil koniec, hlavne to homevideo na konci bolo velmi trefne.. Kazdopadne skoda ze nebude druha seria (ine prostredie, herci, zostal by len styl a namet)
Serial: Harper's Island
Pokusim sa nic neprezradit...
TEN KONIEC BOL UZASNY! XD Necakal som to a aj tie posledne dva diely som bol napaty jak struna
Musim len tlieskat tvorcom za takyto skvely serial s perfektnym nametom a spracovanim, vyborni herci, skoda ze s nimi neuvidim viac, skvela atmosfera
Harpers Island ma u mna 10/10
Dufam ze ste si ho uzili aspon tak ako ja 
TEN KONIEC BOL UZASNY! XD Necakal som to a aj tie posledne dva diely som bol napaty jak struna
Harpers Island ma u mna 10/10
ja len pisem to, co je na ceskej fan stranke 
http://harpers-island.mysteria.cz/titulky.html
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 21:37 )
no titulky tu mame o chvilu
13:
Stav: 63%
Činnost: PŘEKLÁDÁ SE
12:
Stav: 95%
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 17:12 )
99% z 12 aj 13 casti, zajtra by mala byt korekcia a titulky zavesene na stranke
http://harpers-island.mysteria.cz/titulky.html
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 21:37 )
no titulky tu mame o chvilu
13:
Stav: 63%
12:
Stav: 95%
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 17:12 )
99% z 12 aj 13 casti, zajtra by mala byt korekcia a titulky zavesene na stranke
yes yes yes! kurnik, akurat dnes mi dosiel limit na rapide
no nic, musim to niekde zohnat, dopozeram anjeli a demoni a vrhnem sa na to. snad este dnes napisem moje celkove hodnotenie
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 23:31 )
end... krasa, perfektny serial. normalne som nechapal, ako mohli vymysliet take zvraty. a meffisto ma viac menej pravdu, konci happy endom. viac menej... snad este nieco tak perfektne vypustia von
10/10
//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 23:31 )
end... krasa, perfektny serial. normalne som nechapal, ako mohli vymysliet take zvraty. a meffisto ma viac menej pravdu, konci happy endom. viac menej... snad este nieco tak perfektne vypustia von
10/10
-
mirak2
Hardcore addict
prave som ho dopozeral...Napad bol vyborny, k dokonalosti chybali lepsi herci, skratenie a zdynamizovanie, lepsie a skusenejsi scenarista atd atd atd. Celkovo mam velmi velmi velmi zmiesane pocity.
zvraty boli prekvapive aj na mna a bojim sa ze keby som to pozeral od znova a sledoval logiku zvratov a podobne veci tak sa bojim ze by tam obrovske hovno davalo zmysel..
idealny serial pre menej narocnych divakov...preto na mna tam bolo prilis vela nelogickych veci
zvraty boli prekvapive aj na mna a bojim sa ze keby som to pozeral od znova a sledoval logiku zvratov a podobne veci tak sa bojim ze by tam obrovske hovno davalo zmysel..
idealny serial pre menej narocnych divakov...preto na mna tam bolo prilis vela nelogickych veci
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne, na to som myslel aj jamirak2 napísal: zvraty boli prekvapive aj na mna a bojim sa ze keby som to pozeral od znova a sledoval logiku zvratov a podobne veci tak sa bojim ze by tam obrovske hovno davalo zmysel..