kokos ludia ja som to teda rozbehal viete kde bola chyba ? lol ja som prehodil internety.. mam totiz 2 jeden ethernet a jeden adsl prehodil som ten ethernetovy na adsl a zacala ist hra.. ked som na ethernetovom internete nejde mi to.. wtf ?????
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 15:21 )
pocujte chalani a da sa to hrat ako multyplayer na jednom PC ? cize jeden hra na gamepade a jeden na klavesnici ? ide to ?
a ako to mam nastavit lebo ako vyberiem si charakter a potm sa uz neda nic robit klikam do gamepadu aj do klavesnice a nic sa nedeje
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 16:05 )
dam si ze versus mode player vs player jedneho si vyberiem na klavesnici a potom by si mal vyberat druhy na gamepade ale nejde neda sa nic proste sa to nehybe ale gamepad ide v poriadku ..
za prvé nainštaluj driver ak nemáš..potom keď si v menu hry daj options a najdi tam assign 1P device..stlac enter..prvý hráč bude na klavesnici..druhý potom nech dá na gamepade start..pozri pod jakým tlacitko ho mas
aha no uz tam daco stukam a asi uz tomu chapem.. lenze na gamepade nemam 8micku a v tom controler settings sa to neda nastavit na ine ciiiiiiislooooooo
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 16:56 )
NO UZ SOM TO ZMENIL.. ALE AJ TAK DAVAM START NA GAMEPADE A NIC
to dzindzig: no len si ich pekne nahod. mne siel teiz ok ved to ma byt plug ´n´ play ale aj tak nesli asi vybracie v nejakej hre a po instalacii driverov slo vetko. inak mam ten modry nad tvojim Manta MM816. tu som ti nasiel tie ovladace [Manta MM812]
no tak musim asi niejak pozhanat k tomu driver.. nevies este nahodou kde by som to mohol stiahnut ? nikde to nemozem najst.. mam gamepad e5 za 200 korun
//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 18:12 )
hulkm to je len podobny.. ja mam neijaky e5 nepise nanom ani znacku len gamepad e5
Mas jedno s ktorou, len su 3 podmienky: Musis s nou mat hru uz raz prejdenu, musis mat jedno Ultra combo finish a jeden perfect. Po Sethovi ti nepojde ukazka, ale dalsi zapas proti Akumovi...Ja osobne som to presiel so Sagatom, najviac sa mi paci jeho Tiger Destruction
Otvori sa na kazdej ,ale nie kazda postava nejaku otvori...ja som hraval na easiest a teraz ked hram len tak 4 Fun snazim sa hrat na medium a easy...dve, alebo tri strany dozadu mas napisane ktora postava odomkne aku...
ja som to prešiel so Sagatom na easiest..nič sa mi neotvorilo..potom som spravil ten jeden perfect,zabitie ultra kombom...po sethovi som hral proti tomu čo sa má otvoriť a zas nič..skúsim asi Abela