KDE vsade ste zaspali(opiti) na diskoteke?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Raz som bol na jednej disko fest unavený. Zaspal som v boxe. Po nejakom čase ma však dosť hrubo prebudila holohlavá gorila a vyviedla von so slovami: "Páľ domov, keď sa chceš vyspať." No tá disko bola v inom meste a domov som mohol ísť až ranným spojom. Bol tuším marec - v noci vonku na zmrznutie, tak ma to celkom automaticky po nejakom čase vtiahlo zas dnu k nejakému útulnému boxu. Netrvalo dlho a zase som zaspal. :lol: Holohlavá gorila (nanešťastie tá istá, čo po 1. raz, hoci ich tam bolo asi 4 ) bola veľmi milá, ani sa neobťažovala ma budiť, jednoducho ma zdrapla za plece a vliekla von. Keď sa celá situácia zopakovala aj po 3. raz, už som si netrúfol ísť dnu a musel som sa dotackať na autobusovú stanicu. Do ranného spoja som mal ešte také 2 hodinky. Podotýkam, že stanica bola zatvorená, ostávalo mi čakať len na zastávke na lavičke. Tak som si tam sadol a aj napriek zime som zaspal. Ranný spoj som zmeškal, zobudil ma až pohoršený dedko. Našťastie, všetky osobné veci som mal aj po prebudení :cookies:
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Moj dedmec nebol z diskoteky ale z normalneho pitia :) kamarat oslavoval 18ku tak pozval mna a este jedneho kamosa na 2 (podotykam 2) flase Havany 0.7 l. Z lavicky odkial sme pili si cestu nepamatam az ked som sa o 6 hodin neprebudil oprety o stenu postojacky. Siel som domov :0

Edit: Mal som 13 neprijatych hovorov a nebolo to 6 hodin ale o 22:30 ~ som sa pozrel na mobil a bolo 5:30.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Na jednej chate pri psej búde, samozrejme so psom. :D
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Neviem ci je to zvlasne, ale na zehliacej doske :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ja si raz pamatam - no teda skor mi rozpravali, ze som zaspal ked sem isiel z jednej ozran party v strede cesty a ani za toho oneho ma nemohli zobudit. Ked ma zobudili tak som im len vyptchoval a odvliekol sa ku kraju cesty [boli tam domy] lahol si k jednmu vchodu a spal dalej. Domov ma nakoniec museli odniest. :D :D :D Taky som ja hrdina.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Gepid napísal:Neviem ci je to zvlasne, ale na zehliacej doske :D
Ked si precitas nazov temy, tak je to viac ako zvlastne :lol:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

No nebolo to zrovna na diskoteke, ale.. ked sme boli mali zasrani tak sme sa jedneho vecera 3ja rozbili niekde vonku na lavicke a ja som este taky nadraty sa isiel bavit, druhy dvaja isli domov a jeden z nich po ceste zakopol, spadol a zaspal na zemi... druhy si toho nevsimol a isiel v klude domov.
Napísať odpoveď