mrzne comp help
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mrzne comp help
zdravim, rad by som sa opytal nejakych majstrov, ze.....
mam comp, jedneho dna mi zamrzol, nasledne mi nesiel nakopnut, tak som vymenil hdd al robi mi to iste,,,,, jednoducho aj pri novej instalacie windowsu mi zamrzne a nasledne po restartovani nabehne cierna obrazovka ze sa nedostanem ani len na titulnu obrazovku kde by mi nabehol aspon bios atd, ako zistim v com je problem , dakujeeeeeeem.
mam comp, jedneho dna mi zamrzol, nasledne mi nesiel nakopnut, tak som vymenil hdd al robi mi to iste,,,,, jednoducho aj pri novej instalacie windowsu mi zamrzne a nasledne po restartovani nabehne cierna obrazovka ze sa nedostanem ani len na titulnu obrazovku kde by mi nabehol aspon bios atd, ako zistim v com je problem , dakujeeeeeeem.
-
marilynman
Medium Star
-
marilynman
Medium Star
ja som ho zapol a tvari sa ze ide...spustila sa uvodna obrazovka to jest:
cpu amd athlon.........
speed atd atd
potom initializing usb controlers.....a hotovo zamrzne
restartujem rucne na krabici a hotovo cierna obrazovka computer ide ventilatiory sa tocia ale cierna obrazovka, a na monitore "neni signal "
cpu amd athlon.........
speed atd atd
potom initializing usb controlers.....a hotovo zamrzne
restartujem rucne na krabici a hotovo cierna obrazovka computer ide ventilatiory sa tocia ale cierna obrazovka, a na monitore "neni signal "
-
marilynman
Medium Star
-
marilynman
Medium Star
ramky som uz skusal vytiahnut aj zasunut ale tak mozem este raz nezalezi ze v akom su poradi nie? lebo mam tam aj 1 gb aj 512gb aj 2 gb ? a zdroj tak ja neviem to posudit lebo tak ventilatory sa tocia, dvdromka ide otvorit aj svetlo svieti ako ze je on power.
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 20:49 )
no teraz mi pre istotu nenabehne ani uvodna obrazovka povythaoval som ramky a nic, tak tym to asi nebude
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 20:49 )
no teraz mi pre istotu nenabehne ani uvodna obrazovka povythaoval som ramky a nic, tak tym to asi nebude
-
marilynman
Medium Star