asi 4/10 hier mi nainstaluje spravne.
Stale ked spustim instalaciu tak coskoro sa objavi hlaska ze CRS error, file cab *, do not match...
Skusal som hladat virusi, formatoval som disky, mal som Windows 7, Vistu, a teraz Xp a vsade robi to iste.
Najprv som si myslel ze to bude HW chyba.
Tak som presiel cele PC a v pohode to vyzera.
Potom som zobral timeshift instalacku a nakopiroval na USB kluc.
A skusil nainstalovat do notebooku kde mam LInux.
TO iste spravilo ako na desktope.
Kamos im pisal ze ma presne tu istu verziu a jemu to nainstalovalo spravne.
Nechapem co to ma byt,
ked som po prvy krat nainstaloval Xpcko tak vsetko slapalo jak malo.
Nejdu hry NHL2009, planet terror, timeshift, GTA IV..
A isli nainstalovat - Mirrors edge, kmort 2, Street fighter 4 a lotr konquest
Velke diky za pomoc.
Nejdu instalovat hry, CRC error
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to bude najpravdepodobnejsie tym ze sa stala chyba v subore pri kopirovani, tvojmu kamaratovi to islo a ten to nakopiroval tebe asi ako image a tam sa stala chyba.
Alebo sa mohlo stat to, ze ked si napaloval tak sa to vtedy pokazilo...
Zalezi od situacie, mne to robilo z dovodu poskodeneho ATA kablu k disku, ale moze to byt aj zla napalovacka, skus ju precistit.
Alebo sa mohlo stat to, ze ked si napaloval tak sa to vtedy pokazilo...
Zalezi od situacie, mne to robilo z dovodu poskodeneho ATA kablu k disku, ale moze to byt aj zla napalovacka, skus ju precistit.
-
wintermute
Light Star
Hej skusal som znova a znova stale ta ista chyba.wintermute napísal:predpokladám, že to nebolo CRS, ale CRC
Znamená to, že ti nesúhlasia kontorlné súčty, ale stačí ti vedieť, že to máš zle skopírované a v súbore je chyba. ak chceš vedieť viac tak treba trochu pogoogliť.
riešenie: skopírovať znova
Ja to nechapem, asi 7 hier mam nainstalovanych a ostatok nejde a nejde.
Myslim ze ci to nebude v ATA radici alebo kabli.
Lebo raz sa mi stalo ze som trocha pri pripajani ata kablu skrivil jeden pin na radici.
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa pokazila napalovacka PX-760A a zistujem casom, ze asi uz rok predtym ako odisla, nenapalovala spolahlivo DVDecka... CAB subory su archivy a pri rozbalovani z nich ti nesedi kontrolny sucet...
Zozen si instalacky od kamosov, to je jedno ze maju rovnaku verziu, ty mas poskodene archivy, oni nie ked im to ide...
Zozen si instalacky od kamosov, to je jedno ze maju rovnaku verziu, ty mas poskodene archivy, oni nie ked im to ide...
-
wintermute
Light Star
Ak ste to kopírovali z optického disku, tak môže byť chyba v schopnosti čítania mechaniky (do určitej miery znečistené alebo poškrabané médium). V čítaní sú lepšie ROM mechaniky ako napaľovačky. Chyba v kábli nebude. Ak je to kopírované z HDD tak bude chyba v súbore, ktorý kopírujete (môže byť aj chybný sektor na disku)
A rovnako ako R@mon hovorím aby si si zohnal iné inštalačky aj ak to budú tie isté verzie.
A rovnako ako R@mon hovorím aby si si zohnal iné inštalačky aj ak to budú tie isté verzie.