Odhlasenie+predaj SVk auta v zahranici

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mame starsie auto...prihlasene je na Slovensku, tak isto aj povinnu poistku platime na Slovensku. No teraz ho planujeme predat v UK...kedze nastal jeden problem, a omacky okolo toho nebudem rozoberat.
Moja otazka je, co vsetko treba spravit pri predaji auta? S tym, ze mi ho musime uplne odhlasit na Slovensku.....pocul som, ze ked chcem auto uplne odhlasit bude to stat nieco...co sa mi zda byt blbost sama o sebe.

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 22:17 )
No co Kibo a spol na dovolenke ci ako? :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

to chces akoze predat left-handed drive auto v UK? A to ti aj niekto kupi? pretoze iba vdaka tomu, ze je volant na opacnej strane, je poistka bohovsky vyssia za take vozidlo tu v Anglicku...Ak chces info o predaji auta v UK, preco sa nejdes spytat do vasej pobocky AAA?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano chceme ho predat jednemu tu v UK, ale on ho chce zobrat zase do inej krajiny...cize s volantom by nemal byt problem.
A pobocka AAA mi nepomoze asi....mne ide o odhlasenie auta na SVK, nie tu v UK....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviem, či sa Ti to oplatí...Ak ho chceš predať v UK, tak ho musíš najprv odhlásiť na Slovensku, ale následne tiež prihlásiť v UK a to stojí nemalé peniaze - min. však tipujem 300€, možno aj viac - záleží od poplatkov v UK. Takže si to ešte zváž.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Musim ho nahlasit v UK aj napriek tomu, ze po predaji bude auto hned vyvezene do zahranicia?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Aha, tak pokiaľ to chceš predať niekomu do zahraničia, tak sa s ním môžeš dohodnúť na tom, že celý prepis si zacvaká on, keďže si ho berie do zahraničia a ani auto prihlásené v UK by mu nepomohlo - musel by platiť za prepis tak či tak.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok, otazka znie...preco sa mi dostala informacia, ze za odhlasenie auta na SVK potrebujem zaplatit 2000sk? Ved odsrubujem znacky, polozim do okienka, podpisem sa, popripade vyplnim nejaky papier a dovi dopo nie?
Napísať odpoveď