CS 1.6 Server hojko.com
-
e.g
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ešte sa vrátim k Mir3kovy=Vortexovy ....on mne povedal že mu dali Ban za WH ....ale ževraj WH nemal ževraj mal iba silno pustené sluchátka takže neviem čo si mám o tom myslieť ........demo mi nešlo spustit nwm prečo takže to neviem posúdiť ale ako samotný admin verím našej administratíve a t.j aj kamarátom a verím že Mirek bol schopný cheatingu. takže nech žije spravodlivosť.
-
lekoklatik
VIP
Mad Dad. Áno tento hráč má dynamickú IP. Myslím že si písal aj mne. žiaľ nebol som prítomný.
Mastros ďakujeme za demo. Samozrejme banned
e.g ver či never, nech sa snaží koľko chce, tie rozprávky okolo nepomôžu. Mrte ľudí ho sledovalo, tak sme sa ho rozhodli natočiť. Musím však povedať že to nebolo najjednoduchšie. V skrývaní cheatov očividne nie je začiatočník.
Mastros ďakujeme za demo. Samozrejme banned
e.g ver či never, nech sa snaží koľko chce, tie rozprávky okolo nepomôžu. Mrte ľudí ho sledovalo, tak sme sa ho rozhodli natočiť. Musím však povedať že to nebolo najjednoduchšie. V skrývaní cheatov očividne nie je začiatočník.
-
KaptMichal
King
Dostal som ban od admina kritik. Reason : WH, prosim o demo a o skory unban, nakolko sa tu uz moje cheaty riesili. Este vas chcem ubezbecit ze pokial sa moj unban vyriesi rychlo nebudem hojko cs server navstevovat. (cca 3 hodiny)
. Dakujem
No neviem, nemenil som IPku skusil som sa prihlasit a ide takze ak slo o omyl chapem. Vsetci sme len ludia
No neviem, nemenil som IPku skusil som sa prihlasit a ide takze ak slo o omyl chapem. Vsetci sme len ludia
-
KaptMichal
King
-
KaptMichal
King
Absolutne.KaptMichal napísal:A inak chcem sa spytat ci sa vam zda Yosso v normale (co do hrania v CS).
-
Yos
Professional
dam icq, poriesime...KaptMichal napísal: A inak chcem sa spytat ci sa vam zda Yosso v normale (co do hrania v CS).
-
KaptMichal
King
-
tonek
Darca
presne toto iste sa stalo aj mne psychos som ti to aj hovoril. Ban kritikal reason wh. Dal som refresh a pripojil som sa normalne. Ale už klasika, pomaly si začínam zvykat, každu chvilu YOU ARE BANNED check you console... Mali by ste s tym niečo robit.KaptMichal napísal:Dostal som ban od admina kritik. Reason : WH, prosim o demo a o skory unban, nakolko sa tu uz moje cheaty riesili. Este vas chcem ubezbecit ze pokial sa moj unban vyriesi rychlo nebudem hojko cs server navstevovat. (cca 3 hodiny). Dakujem
-
Mad Dad
Medium Star
Yosso máva slabšie chvílky...ale to hádam každí....ak myslíš v normále že hra tak hej...KaptMichal napísal:Ja som sa len pytal, neobvinujem. ;-)Na nazor ostatnych.
-
KaptMichal
King
-
Mad Dad
Medium Star
Do Slovenčiny mi nelezte :-/, slabšie chvílky...že proste pi*uješ po každom keď sa ti napríklad nedarí...btw: hneď včera bol jeden taký prípad neviem či nie na cbble
ale ako som povedal...každý/í má také..
//ešte taká otázka pomimo, prečo keď sa idem napojiť na server tak vypisuje "You have no entery to the server.."
//ešte taká otázka pomimo, prečo keď sa idem napojiť na server tak vypisuje "You have no entery to the server.."
-
el_chupacabra
Medium Star