Asus / Acer

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Asus / Acer

Príspevok od používateľa projector »

pls poradte ktory by ste si na mojom mieste vybrali vy...nemam velmi co vyberat nakolko je to v ramci reklamacie a v tej cene maximalnej mi pripadaju tieto dva asi naj...

Acer:

Kód: Vybrať všetko

http://novypocitac.sk/notebooky/notebook-acer-as5738zg-424g50mn-156-t4200-4g-500g-vga
Asus:

http://novypocitac.sk/multimedialne-domace-notebooky/notebook-asus-w7s-3p184e-t7300-1536mb-160gb-bt
vopred dik za kazdu radu..... 8)
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ja by som bez uvažovania bral ACER.
+ lepší procesor
+ väčší disk
+ väčšie ramky
+ lepší display
+ HDMI
+ Lepšia grafika
+ Podpora XP

- vyššia váha
- celkovo väčšie rozmery
- horšia webkamera
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

otazne je, na co ten book potrebujes.

Acer je celkovo vykonnejsi, viac herne zamerany.

Asus lahko rozsiris RAMku a mas prenosnejsi book s dostatocnym vykonom nielen na office, ale aj na nejake starsie hry, prehravanie full HD videa a pod.

Ja by som napr volil skor ten ASUS, kedze by som viac vyuzil prenosnejsi book na cesty. Vsade kam pridem, mam nejaky schopny desktop...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

vykonovo Acer ale ako pise Johny ja by som bral asus kedze mam desktop solidneho vykonu na hry a tahsie veci :D .. u Asus by ma presvedcila aj ich typ zaruky na notebooky...
projector
Medium Expert
Medium Expert

Lord ANAKIN napísal:vykonovo Acer ale ako pise Johny ja by som bral asus kedze mam desktop solidneho vykonu na hry a tahsie veci :D .. u Asus by ma presvedcila aj ich typ zaruky na notebooky...
vykonovo acer ale kvalitovo asi tazko ze???v tom je lepsi asus...aspon si myslim teda :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

nepoznam horsiu znacku bookov ako acer... asus tiez nieje nic extra, ale vo svojej triede su urcite kvalitnejsie (aj ked nie nutne vykonnejsie) ako acer
projector
Medium Expert
Medium Expert

k6 napísal:nepoznam horsiu znacku bookov ako acer... asus tiez nieje nic extra, ale vo svojej triede su urcite kvalitnejsie (aj ked nie nutne vykonnejsie) ako acer
tiez si myslim len ti poviem ze napriklad na inej stranke mi napisali ze acer pouzivaju vo firme (a ze len acer)a ze s nimi maju len dobre skusenosti..takze mam taky pocit ze co clovek to iny nazor co sa tyka aceru... 8)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

mam acer uz nejaku dobu a stazovat sa teda nemozem.. je to podobny typ ako ten co hore ale trosku starsi.. v pohode mi nato idu aj hry co som vobec necakal od toho booku teraz mam na myslis hry ako GTA4 a pod... takze rozhodne by som sa aceru az tak neobaval a to ze ma o pol kila viacej ako asus to mas jedno aj tak je stale prenosny takze prenasat ho mozes v pohode.. ako ja by som isiel radsej do vykonu.. predsa o rok ten asus vykono bude slaby.. je pravda ze na acery ma kazdy iny nazor ale myslim ze je to od toho ako sa komu vydari podla toho si spravi nan nazor.. bratranec mal tiez ale 3 roky acer ani raz sa mu nepokazil a ide este aj dodnes.. takze moj nazor je acer..
projector
Medium Expert
Medium Expert

no nic upustam od aceru...nasiel som este jeden asus takze teraz neviem ktory z tych dvoch by mohol byt lepsi pretoze ten prvy hore ma slabsiu pamet ale zase lepsiu grafiku a tento ma zase lepsiu pamet, vacsi disk len integrovanu grafiku o ktorej som sice cital ze je jedna z najlepsich integračov... 8) tak neviem...tu je ten druhy asus..:

http://novypocitac.sk/notebooky/notebook-asus-x58le-epx162-t4200-3gb-320gb-sk-webcam-xph

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 10:03 )
Suffel napísal:mam acer uz nejaku dobu a stazovat sa teda nemozem.. je to podobny typ ako ten co hore ale trosku starsi.. v pohode mi nato idu aj hry co som vobec necakal od toho booku teraz mam na myslis hry ako GTA4 a pod... takze rozhodne by som sa aceru az tak neobaval a to ze ma o pol kila viacej ako asus to mas jedno aj tak je stale prenosny takze prenasat ho mozes v pohode.. ako ja by som isiel radsej do vykonu.. predsa o rok ten asus vykono bude slaby.. je pravda ze na acery ma kazdy iny nazor ale myslim ze je to od toho ako sa komu vydari podla toho si spravi nan nazor.. bratranec mal tiez ale 3 roky acer ani raz sa mu nepokazil a ide este aj dodnes.. takze moj nazor je acer..
no presne co clovek to iny nazor...tak ja uz neviem... :shock:
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ja mám doma tiež ACER aspire 5920G a je lepší ako čo som mal desktop doma. Hrám na ňom najnovšie hry (niektoré aj na full detailoch) NIKDY som s nim nemal najmenší problém. A poviem vám prečo si myslíte že su to kazove notebooky, pretože sa ich predáva najviac a teda tým rastie aj riziko poruchy. (ako s autami)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Klo_b_asa napísal:A poviem vám prečo si myslíte že su to kazove notebooky, pretože sa ich predáva najviac a teda tým rastie aj riziko poruchy. (ako s autami)
Toto je trosku take opijanie rozkom, kedze predavame aj booky tak viem, ze percento kazovosti je u nich daleko vyssie ako u asusu (s ohladom na pocty kusov). Ze si vychytal zatial bezporuchovy kus je proste bonus, na Tvojom mieste by som bol v takomto pripade tiez spokojny :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Klobasa : preco si myslim ze je acer na hovno?lebo som si ho zazil a ten kto si ho zazil tak zisti ze je na hovno
Pred dvoma-troma rokmi som si kupil acer 1,6Ghz intel cel. M;512 ram; 80G disk vtedy to bolo velmi vyhodna kupa za 14000 cisto novy a nechcel som sa nechat ludmi odhovorit od aceru a myslim ze to este aj tu na hojku som riesil.Teraz ho mam doma so zlomenym pantom teda ani ne tak pantom ako vikom displeja zacal mi hrkat klaves CTRL a vobec ... neodporucam ti acer ani bohovi
projector
Medium Expert
Medium Expert

nie od aceru som uz definitivne upustil... :) teraz mi ostava sa len rozhodnut medzi tym prvym asusom a tymto:

http://novypocitac.sk/notebooky/notebook-asus-x58le-epx162-t4200-3gb-320gb-sk-webcam-xph
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

MSI su na tom este horsie ako Acery...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Poznam X ludi co maju Acera a X ludi co maju Asus, ja ho mam tiez a zatial sa stazovat nemozem. Kamos ma uz 3tieho Acera a neda na nho dopustit, i ked na oplatku bratranec za 7mesiacov reklamoval Acera druhykrat. Je to urcite individualne, zalezi na tom na aky kusok natrafis a ako book pouzivas. Kazit sa moze tak Asus ako Acer ale mas tam 2rocnu zaruku tak sa nemusis bat :)
edit: gangy zase beries nieco osobne :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja poznam X ludi co maju acer a nadavaju a Y ludi ktori mali stastie a su spokojni. A ver tomu ze prvych je o hodne viac.

U asusu je to presne naopak, tam uz sa ani o stasti neda hovorit. Sam mam doma aktualne tri rozne asusi(1008ha, M50Sa, F3Tc), 80% mojich znamych ma asusi (dajme tomu ze dokopy je v mojom okoli 30 Asus notebookov) a nikdy som nikoho nepocul sa stazovat...

//Tomu debkovi co zo mna v karme robi vsevediaceho ezopa odkazujem aby si prispevok precital este raz, myslim ze nieje problem postrehnut ze pisem len svoje osobne skusenosti.

///Juicy: neberiem, ale vie ma vytocit ked mi niekdo da k- kvoli vlastnej nechapavosti ci obmedzenosti.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Juicy s tou zarukou to mas pravdu ... ked ma clovek nieco v zaruke tak mu to moze byt jedno ale ked mam cakat mesiac kym mi zreklamuju MSI tak radsej zoberiem Asus ... vedla ma spolubyvaju MSI ma ho nieco vyse 10 mesiacov , zatial ziadny problem s nim nebol a musim uznat ze velmi pekny dispely ... som bol sam prekvapeny ... otazka skor je co ktory notas bude robit po 2 rokoch ... ked skonci zaruka ... ani po dvoch rokoch ho nebudem chciet vyhodit ale najskor posunut bratovi nech ho uz on dorazi ...

pre znamych a asi aj pre seba len ASUS kvoli tomuto :

PICK UP SERVIS
Standardní reklamace notebooků ASUS je prováděna formou opravy v autorizovanem servisním středisku s vyzvednutím a dodáním zpět. Náklady na dopravu vadného notebooku do servisního střediska i opraveného notebooku zpět hradí servisní středisko. V praxi to znamená, že vám v případě závady stačí pouze kontaktovat naše servisní středisko, se kterým si dohodnete kdy a kde má být váš notebook vyzvednut a obvykle do pěti pracovních dnů vám je doručen opravený zpět. Notebook je nutné předat k opravě v originálním přepravním obalu včetně polystyrénových výstelek, jinak může dojít k poškození v průběhu přepravy. V případě, že již originální obal nemáte k dispozici, je možné použít náhradní obal, který chrání notebook proti poškození stejně jako obal originální. Servisní středisko nezodpovídá za škodu na notebooku, která vznikla v průběhu přepravy vinou použití nevhodného přepravního obalu nebo nevhodného způsobu zabalení. Spolu s reklamovaným notebookem je nutné doložit kopii záručního listu nebo jiného dokladu, který prokazuje platnost záruky. Na dokladu musí být vyznačeno datum prodeje, výrobní číslo notebooku a délka posyktnuté záruky.
Napísať odpoveď