stream video

Všetko ohľadom Linuxu...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

stream video

Príspevok od používateľa drewodrewo »

prelúskal som mnoho návodov ,vela fór vela googlil :(
z polovice som to aj poriešil ale nie celkom.ide o to že niektoré stream videá mi idú a iné nie.všetko okolo funguje ako má ale tam kde má zobrazovať dané video je iba !tma"

napríklad youtube mi ide ale http://televizia.joj.sk/tv-archiv/mafst ... 88080.html to už nie. pomôžte prosím už si neviem rady...

btw ubuntu 9.04 amd64
geforce 7300SE 512ram
sempron 3000+ palermo
1G ram ddr2
nie je to strojom iba niakou zlou konfiguráciou vo web browser-e...teda myslím
za rady a tipi pekne ďakujem. drewo
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

naopak

Príspevok od používateľa Deafboy »

Mám tiež 9.04 x64
Bude to asi flash playerom, ktorý som osobne ledva zohnal. (pre 32bit nieje problém). JOJ mi funguje lepšie ako Youtube, i keď dlhodobo namôžem sledovať ani jedno. (po čase zamrzne browser). Konečne by sa mal niekto prebudiť a vyprodukovať funkčný flash pre linux. Už je to ale podľa mňa na dobrej ceste, keďže flash má byť zabudovaný v Google Chrome OS, ktorý je linux based.
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: naopak

Príspevok od používateľa drewodrewo »

mno asi tomu treba čas :) jednoznačne radšej počkám ako keby som mal zasa byť používatelom niekej microsoft sračky :twisted:

any idea? somebody?

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 11:00 )
mozilla forefox som si preinštaloval na verziu 3.5 som čakal že pomôže ali márne....
na jednom linux fóre som sa dočítal že tá 32bitová verzia je lepšia.mno tak teraz neviem prehodiť nebude to zbytočné? teraz by asi bodla rada od niekoho kto je v ubuntu viac doma ako ja......

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 11:01 )
Deafboy napísal:Mám tiež 9.04 x64
Bude to asi flash playerom, ktorý som osobne ledva zohnal. (pre 32bit nieje problém). JOJ mi funguje lepšie ako Youtube, i keď dlhodobo namôžem sledovať ani jedno. (po čase zamrzne browser). Konečne by sa mal niekto prebudiť a vyprodukovať funkčný flash pre linux. Už je to ale podľa mňa na dobrej ceste, keďže flash má byť zabudovaný v Google Chrome OS, ktorý je linux based.
ten flash player pre 64 bit verziu kde si ho zohnal? alebo ako sa volá? dik :)
Napísať odpoveď