Prejektovanie domov

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
engWar
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa engWar »

jukel napísal:Nie zatail iba exteriér, interiér ma teraz pravdupovediac nezaujíma.
je sice pekne ze interier ta nezaujima, ale kym sa nenaucis chapat zlozky interieru, dispoziciu, moduly atd., tak vzdy v tych tvojich "projektoch" budu vyrazne viditelne chyby...
laicky povedane: predstav si ze navrhnes rodinny dom, budes s nim uplne spokojny a ked sa dostanes k interieru zistis, ze sa ti tam jednoducho nebudu dat rozvrhnut izby... nebude ti sediet orientacia, minimalne plochy miestnosti, proste nic...
v konecnom dosledku budes moct ten "projekt" vyhodit

inak, pozeram ze ten tvoj dom riadne mega velky... kolko ma v hrebeni? 9m? ...to je uz dost na trojpodlazny dom ...prve nadzemne 4m a strecha 5metrov... je to "trochu" predimenzovane :)

neber to ako provokaciu ani ako urazku...len ta upozornujem na tie chyby, ked ich budes brat do uvahy, kvalita tvojich prac sa znova zvysi 8)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

dobre sa nauc robit s mierkami ... tak ako napisal engWar ten dom je obrovsky, rovnako ako pomer okien a dveri.

sprav si najprv podorys v nejakej mierke (s realnymi rozmermi bezneho rodinneho domu) a zacni odtial.
engWar
Light Expert
Light Expert

ked hovoris o mierke meffisto... ja osobne ocenujem, jukel, ze si na mierku nezabudol - myslim sediacu a stojacu postavu... to je zakladna vec, na ktoru aj mnohi ludia "z brandže" zabudaju
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

a ked sa kuknes na vchodove dvere, tak tazko odhadnut podchodnu vysku, ci 1,8m ci kolko... a svetlu vysku bude mat potom tiez dost obrovsku vzhladom na dvere
..vlastne jak som si vsimol tie postavy pri garazi...tak toje dobre OBROVSKY dom ...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

No je pravda ze strecha je 2krat dom no :/ A to auto v garazi... 4 by som na seba naskladal tam... velkost nieje doriesena, ale inak je to pekna praca ;)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Je to prvá práce spred dvoch mesiacov :D Učím sa teraz modelovať v maxe. Ale ten dom som postupne vylepšoval a cca pred mesiacom som skočil takto, textúroval som narýchlo :
Prílohy
{3D}.png
engWar
Light Expert
Light Expert

no hned to vyzera lepsie :roll: ...len musis pocitat s konstrukcnou vyskou aspon tych 2700mm, to je uplne minimum (ak dvere maju na tom tvojom 2000 tak nvm nvm)... a vidim ze rimsu mas uz v jednej rovine... isty pokrok tam je

//a pozor na parapety, min 900mm alebo daj madlá

//tu je daco co som robil pred casom, nie je to sice hotove, ale obhajil som... heh
Prílohy
bd.perspect.a.jpg
jurajbe
Novice
Novice

Bloky do CADu

Príspevok od používateľa jurajbe »

nevie niekto kde by sa dali stiahnut bloky do AutoCADu , mam na mysli take , ktore niesu sucastou CADu ale musia sa k nemu dokupit.
Dakujem
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ak sa musia kupovať, tak si na zlej adrese. tu ich nestiahneš :)
Napísať odpoveď