[PROTOTYPE]
-
lekoklatik
VIP
Bud rad ze nemas pruhy zprava a zlavafilip102 napísal:Sakra, v tej hre sa nedá nastaviť nejaké normálne rozlíšenie? Takto to fakt vyzerá sprosto keď mám dole a hore pruhy...
Co sa tyka tebou spominane rozlisenie urcite tam je.Skus pozriet ci nemas zaskrtnute alebo vybrate wide namiesto normal
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hra je super, ale nestretol sa niekto s problemom pri rozliseni 1920x1080? Idu vsetky rozlisenia, ale pri tomto vidim len malu cast z obrazu, priblizne 1/8
. Nie ze by mi to zili trhalo, ale chcel by som vediet, ze kde to vazne

- SAPPHIRE HD 3870 1GB GDDR4 s TwinTurbom
- ATI Catalyst™ 9.6
- Vista SP2 x86
- Samsung SyncMaster 2333HD
- Pri inych hrach nie je problem (GRID, HAWX)
konecne som dostal novy notebook...a mam uz aj tuto hru...je to fakt pecka..len neviem prejst jendu misiu...ucim sa na helikoptere...a jak mam znicit 3 take prkotinky...neda sa...poradite co mam urobit?...treba dajak specialne???...abo co vlastne...bo osm do nich strielal...a nic....nic im neuubralo 
-
lekoklatik
VIP
Peter15
lekoklatik napísal:Normálne tam priletíš, keď ti napíše drž tab a zameraj ciele tak držíš TAB a hýbeš myšou, čím si vlastne meníš ciele. Je to vlastne tréning takže hra chce aby si si skúsil zameriavať rozdielne ciele. Čiže zameraj každý jeden cieľ postupne. Keď tak urobíš, hra ti napíše že ich máš zničiť. To že ty vieš ako sa zameriavajú rozdielne ciele neznamená že to vie aj hra.
-
lekoklatik
VIP
Natrezim. Používaj super útoky. Mám na mysli tie, ktoré ti pomáhajú odrážať veľké tlupy nepriateľov /to keď z Alexa vyletia tie "káble" alebo tresne o zem a okolo neho sa vysunú tie "pahýle"/, tiež si zvoľ nejakú silnú "ruku" a veľa ho obskakuj a neustále sekaj.
Mne sa to podarilo prejsť na prvý krát. Ten čas som si všimol keď som mal už 10sec ale obluda už potrebovala len pár rezov
Proste hraj!
Mne sa to podarilo prejsť na prvý krát. Ten čas som si všimol keď som mal už 10sec ale obluda už potrebovala len pár rezov
Proste hraj!
neviem ...nech to skúšam ako skúšam nejde mi to
...žiadna z mojích zbraní mu vôbec nič nerobí
...hádžem doňho vrtulníky stíhačky všetko možné a nič ... a keď okolo neho len prebehnem tak hneď mám HP dole...skúšal som aj nastúpiť do helikoptéry ale samoyrejme som zabudol že on dokáže skákať neviem ako vysoko.... a keď už beží ten čas tak sa ten Devastator attack dáva dosť ťažko keďže odišli skoro všetci vojaci prečo x( ...kua všetky misie išli do pohody a na poslednej sa zaseknem
(teda asi poslednej)
-
lekoklatik
VIP
Nie je v tom skutočne žiadny trik. Je to jednoducho o zručnosti. Proste obskakovať a útočiť zo vzduchu. Nepamatám sa presne či ho môžeš dokonca chytiť ale ak áno tak ho chytať čo najčastejšie. Pamätám sa že som po ňom nehádzal žiadne predmety. Ani na vrtuľník som sa nepostavil. btw nie že to vzdáš, pretože to skutočne stojí za dokončenie 
-
lekoklatik
VIP
pixel shader 3 čo je pri tak novej hre viac než logické...
Ľudia mne sa to ťažšie plní tá misia lebo mi to dosť seká a mám to na najnižších detailoch. mám takúto zostavu:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 2.80GHz
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB
Windows XP SP3
je možné že mi to na takomto PC seká? ...bo sa do toho moc nevyznám
...alebo to robí niečo iné? ... mám aj najnovšie ovládače 
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 2.80GHz
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS 256MB
Windows XP SP3
je možné že mi to na takomto PC seká? ...bo sa do toho moc nevyznám