metafyzika lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nicky väčšina z nás má šťastné vzťahy ktoré fungujú na tvojej teórii, ale sme šťastný koniec koncov sex je pre nás dôležitý a mi si ho užívame, a nemáme kopu deti :) snáď si nemyslíš že ked to tebe vo vzťahu nefunguje že to pokazís ostatným... Kazdy tu ma vlastný rozum. Mám ťa zobrat na zmrzlinu :) ?
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Bushido napísal:Nicky väčšina z nás má šťastné vzťahy ktoré fungujú na tvojej teórii, ale sme šťastný koniec koncov sex je pre nás dôležitý a mi si ho užívame, a nemáme kopu deti :) snáď si nemyslíš že ked to tebe vo vzťahu nefunguje že to pokazís ostatným... Kazdy tu ma vlastný rozum. Mám ťa zobrat na zmrzlinu :) ?
Chlapce mas v tom hokej..tema sa netyka konkretne nikoho/ani vasich vztahov,zatial nie ste pupok sveta-..tie nech si posudi,kazdy sam/

Napis konstruktivny prispevok k danej teme trebars ako Mastros..ak to nedokazes,kazda dalsia reakcia je zbytocna
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Chces seriozny prispevok? Ok skusim.

Podla mna to co si pisala v prvom prispevku je hlupost. Laska nie je iba chemickou reakciou, pudom. Uz len z dovodu, ze laska nie je iba partnerska, laska je aj to, ked lubim rodicov, surodencov, rodinu, priatelov. A tam sa o zachovani druhu hovorit neda.

A ak by som sa mal venovat iba partnerskym vztahom, tak taktiez nesuhlasim. Spominala si niekde, ze neskor je to iba nejake puto porozumenia a priatelstvo, ale aj to su veci, ktore tvoria lasku. Laska nie je iba sex. Laska je dajme tomu sex, a k tomu prave porozumenie a priatelstvo. Pochopenie. Zaujem o to, aby ta druha osoba bola stastna. Tych veci je vela a o samotnom pojme laska by sa dalo pisat hodiny.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Vigor napísal:Chces seriozny prispevok? Ok skusim.

Podla mna to co si pisala v prvom prispevku je hlupost. Laska nie je iba chemickou reakciou, pudom. Uz len z dovodu, ze laska nie je iba partnerska, laska je aj to, ked lubim rodicov, surodencov, rodinu, priatelov. A tam sa o zachovani druhu hovorit neda.

A ak by som sa mal venovat iba partnerskym vztahom, tak taktiez nesuhlasim. Spominala si niekde, ze neskor je to iba nejake puto porozumenia a priatelstvo, ale aj to su veci, ktore tvoria lasku. Laska nie je iba sex. Laska je dajme tomu sex, a k tomu prave porozumenie a priatelstvo. Pochopenie. Zaujem o to, aby ta druha osoba bola stastna. Tych veci je vela a o samotnom pojme laska by sa dalo pisat hodiny.
Aj ked trosku nesuhlasim..jednoznacne Great!Nech ti to vydrzi..stastna to zena :happyrespect:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Dik, ale neber to tak, ze stastna zena. Podla mna to co som napisal su uplne bezne veci a ak napr. budem vychadzat z ludi tu na fore, ktorych ako tak za tych par rokov co tu pisem poznam(v ramci moznosti), nemam pocit, ze by moja interpretacia lasky bola nejaka netypicka. Taktiez ked si zoberem ludi z mojho okolia.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano pojem laska sa sklonuje stale a vo vsetkych padoch/as preto,ze je to jeden z najvyznamnejsich a najdolezitejsich faktorov,ktory ovplyvnuje nase zivoty/..a je pravda,ze zatial aj tak nikto nic nove nevymyslel :lol: ..

//autoeditácia príspevku ( 14 Jul 2009, 21:30 )
Vigor napísal:Dik, ale neber to tak, ze stastna zena. Podla mna to co som napisal su uplne bezne veci a ak napr. budem vychadzat z ludi tu na fore, ktorych ako tak za tych par rokov co tu pisem poznam(v ramci moznosti), nemam pocit, ze by moja interpretacia lasky bola nejaka netypicka. Taktiez ked si zoberem ludi z mojho okolia.
sedi vec..ja len..cudoval by si sa kolko ludi ma uplne opacny nazor..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja súhlasím s oboma aj vigorom aj s niki.. vigor má pravdu ale všetko je to záležitosť nášho mozgu - tam to všetko začína a tam to aj končí
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

triple napísal:ja súhlasím s oboma aj vigorom aj s niki.. vigor má pravdu ale všetko je to záležitosť nášho mozgu - tam to všetko začína a tam to aj končí
kurnik..ale teraz v ludskej reci!;)..asi viem naco narazas..no ak sa ti raz bude chciet..napis blizsie.budem vdacna.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Vsetko zavisi od vyspelosti cloveka cim vyspelejsi a schopnesi rozmyslania tym menej je laska iba chemiou, ale ked je na nizkej urovni cize ma mozog medzi nohami je to len chemia nic ine vlastne sa neda o laske ani hovorit a /bodka/. :coffee:

//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 21:56 )
Nekomu som zacal liezt na nervy aspon sa podpisujte pod minusovu karmu :coffee: a napiste aj preco lebo toto je ubohost takto anonymne to vyzera skoro ze mam pravdu a nekomu to zacalo vadit :lol:

este, este viac minusov prosiiiiiiiiiim :lol:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

TUCERO_SVK napísal:Vsetko zavisi od vyspelosti cloveka cim vyspelejsi a schopnesi rozmyslania tym menej je laska iba chemiou, ale ked je na nizkej urovni cize ma mozog medzi nohami je to len chemia nic ine vlastne sa neda o laske ani hovorit a /bodka/. :coffee:
Ja som ti mínusovú karmu nedal, aj keď som mal také nutkanie :P a to preto, že robíš zo seba múdreho - to, čo si napísal vyznelo ako keby písal nejakú všeobecnú pravdu, pritom je to len tvoj názor. A tvoj názor tak trochu uráža veľkú skupinu ľudí. Ty vlastne vravíš, že tí, ktorí si myslia, že je láska chémiou sú menej vyspelí ako tí, ktorí veria, že je to niečo nadprirodzené. S týmto by asi nesúhlasila veľká časť psychológov, doktorov a vedcov. Takže ešte raz porozmýšľaj o tej vyspelosti...

A k téme - áno, láska je, podľa mňa, chémia. Ale nesúhlasím s tvrdením, že láska je len chémia. Pretože chémia nie je "len". Chémia je úžasný zázrak 8) ...13,7 miliard rokov vývoja vesmíru, 4 miliardy rokov evolúcie života a teraz sa tu môžme cez internet rozprávať o tom, či je láska chémia, alebo nie :)

K tej inej téme čo si tu mala - áno, sme sčasti zvieratká (nie len chlapi, ale všetci ľudia (keby si tú tému nazvala "sú ľudia zvieratká?" tak na to by sa aj dalo diskutovať))... Povedal by som, že sme zvieratá hodené do spoločnosti a tá z nás robí ľudí. Veď určite ste už počuli o deťoch, ktoré boli vychovávané doslova zvieratami a potom sa aj tak správali. Nicki, ak nevidíš rozdiel medzi ľuďmi a zvieratami, tak by si mala navštíviť psychiatra. Želám pekný deň ;)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

JaJeNiektoIny napísal:Ja som ti mínusovú karmu nedal, aj keď som mal také nutkanie :P a to preto, že robíš zo seba múdreho - to, čo si napísal vyznelo ako keby písal nejakú všeobecnú pravdu, pritom je to len tvoj názor. A tvoj názor tak trochu uráža veľkú skupinu ľudí. Ty vlastne vravíš, že tí, ktorí si myslia, že je láska chémiou sú menej vyspelí ako tí, ktorí veria, že je to niečo nadprirodzené. S týmto by asi nesúhlasila veľká časť psychológov, doktorov a vedcov. Takže ešte raz porozmýšľaj o tej vyspelosti...

A k téme - áno, láska je, podľa mňa, chémia. Ale nesúhlasím s tvrdením, že láska je len chémia. Pretože chémia nie je "len". Chémia je úžasný zázrak 8) ...13,7 miliard rokov vývoja vesmíru, 4 miliardy rokov evolúcie života a teraz sa tu môžme cez internet rozprávať o tom, či je láska chémia, alebo nie :)

Kristova noho..Tema je jedna otvorena otazka/Ten otaznik na konci/takze sa asi nejedna o ziadne definitivne tvrdenie..Na to je ta diskusia,ak nesuhlasim-vyjadrit opacny nazor ..

K tej inej téme čo si tu mala - áno, sme sčasti zvieratká (nie len chlapi, ale všetci ľudia (keby si tú tému nazvala "sú ľudia zvieratká?" tak na to by sa aj dalo diskutovať))... Povedal by som, že sme zvieratá hodené do spoločnosti a tá z nás robí ľudí. Veď určite ste už počuli o deťoch, ktoré boli vychovávané doslova zvieratami a potom sa aj tak správali. Nicki, ak nevidíš rozdiel medzi ľuďmi a zvieratami, tak by si mala navštíviť psychiatra. Želám pekný deň ;)

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 17:04 )
Kristova noho..Tema je jedna otvorena otazka/vsimam ten otaznik na konci/..takze sa asi nejedna o ziadne definittivne tvrdenie..Na to je prave diskusia,ak nesuhlasim-vyjadrit opacny nazor.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Nicki napísal://autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 17:04 )
Kristova noho..Tema je jedna otvorena otazka/vsimam ten otaznik na konci/..takze sa asi nejedna o ziadne definittivne tvrdenie..Na to je prave diskusia,ak nesuhlasim-vyjadrit opacny nazor.
...ukľudni sa :roll:
Reagovala si iba na moju malú poznámku a všetko ostatné si odignorovala. Kultivovane som ti odpovedal na tvoje otázky, tak skús aj ty kultivovane diskutovať...

//a trochu si po sebe uprac tie príspevky. Napríklad v tom nad týmto mi cituješ aj to čo som nepovedal. Pred tým ako niečo odošleš, tak daj "Náhľad". Neodosielaj ich v záchvate zúrivosti, prosím ťa...
:indian:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Áno, láska je chémia ako všetky iné ľudské, pudy, procesy v tele, atď. Ale to neznamená, že je to iba chémia. Veď rozum a city sú veci, ktorými sa rozlišujeme od zvierat. Aj keby to bolo celé LEN chémia, tak mi to môže byť jedno (ako povedal Martin Mojžiš v jednej z relácií Lampa) a sú rozličné podoby lásky ako len láska medzi mužom a ženou (na toto som na hojko dávnejšie dával citát Karla Kryla, ktorý to vystihoval) ... dôležité je to, čo človek cíti a nie to, či je to chémia alebo čo... :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

JaJeNiektoIny napísal:Ja som ti mínusovú karmu nedal, aj keď som mal také nutkanie :P a to preto, že robíš zo seba múdreho - to, čo si napísal vyznelo ako keby písal nejakú všeobecnú pravdu, pritom je to len tvoj názor. A tvoj názor tak trochu uráža veľkú skupinu ľudí. Ty vlastne vravíš, že tí, ktorí si myslia, že je láska chémiou sú menej vyspelí ako tí, ktorí veria, že je to niečo nadprirodzené. S týmto by asi nesúhlasila veľká časť psychológov, doktorov a vedcov. Takže ešte raz porozmýšľaj o tej vyspelosti...
cital si ty vobec moj prispevok ?? takpovediac si ho nepochopil :) a prekrutil .... to co si ty napisal som tam ja nikde nemal to je presne tak ked nekdo cita bez porozumenia alebo som to mozno napisal trosku divne aj to moze byt :)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

JaJeNiektoIny napísal:...ukľudni sa :roll:
Reagovala si iba na moju malú poznámku a všetko ostatné si odignorovala. Kultivovane som ti odpovedal na tvoje otázky, tak skús aj ty kultivovane diskutovať...

//a trochu si po sebe uprac tie príspevky. Napríklad v tom nad týmto mi cituješ aj to čo som nepovedal. Pred tým ako niečo odošleš, tak daj "Náhľad". Neodosielaj ich v záchvate zúrivosti, prosím ťa...
:indian:
V zachvate zurivosti je len tvoje osobne a sakra mylne konstatovanie,nezavadzaj..alebo si bol pri mne,ked som pisala dany prispevok?ze si dovolis posudzovat moj emocionalny stav?!? :lol:

..ziadnu priamu otazku som nezaregistrovala,akurat opet len tvoje konstatovania na moju osobu..btw..ak by som mala pocit,ze neexistuje rozdiel ludia verz zvierata..asi zakladam temy v zoologickej...

//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 20:59 )
Sagittarius napísal:Áno, láska je chémia ako všetky iné ľudské, pudy, procesy v tele, atď. Ale to neznamená, že je to iba chémia. Veď rozum a city sú veci, ktorými sa rozlišujeme od zvierat. Aj keby to bolo celé LEN chémia, tak mi to môže byť jedno (ako povedal Martin Mojžiš v jednej z relácií Lampa) a sú rozličné podoby lásky ako len láska medzi mužom a ženou (na toto som na hojko dávnejšie dával citát Karla Kryla, ktorý to vystihoval) ... dôležité je to, čo človek cíti a nie to, či je to chémia alebo čo... :)
uf dalsi uvedomely clen :lol: ..v poho..krasna uvaha,len tak dalej a svet sa konecne premeni na skvele miesto,kde bude dominovat rozum a nie pudy
Sagittarius
Guru
Guru

Nicki napísal:uf dalsi uvedomely clen :lol: ..v poho..krasna uvaha,len tak dalej a svet sa konecne premeni na skvele miesto,kde bude dominovat rozum a nie pudy
Chcel by som ešte napísať, že kde je sex nemusí byť láska a kde je láska nemusí byť sex...čiže pudy by som s láskou nespájal, zatiaľ čo sex áno. A keď pripustíte, že láska je iba chémia, tak sa o metafyzike lásky nemusíme ani baviť...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Sagittarius napísal:Chcel by som ešte napísať, že kde je sex nemusí byť láska a kde je láska nemusí byť sex...čiže pudy by som s láskou nespájal, zatiaľ čo sex áno. A keď pripustíte, že láska je iba chémia, tak sa o metafyzike lásky nemusíme ani baviť...
Kde je laska nemusi byt sex-pravda..lenze VZDY docasne..asi nikomu nevydrzi vztah bez fyzickeho kontaktu..alebo mi chcete tvrdit nieco ine?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Nicki napísal:Kde je laska nemusi byt sex-pravda..lenze VZDY docasne..asi nikomu nevydrzi vztah bez fyzickeho kontaktu..alebo mi chcete tvrdit nieco ine?
Sagittarius napísal:Áno, láska je chémia ako všetky iné ľudské, pudy, procesy v tele, atď. Ale to neznamená, že je to iba chémia. Veď rozum a city sú veci, ktorými sa rozlišujeme od zvierat. Aj keby to bolo celé LEN chémia, tak mi to môže byť jedno (ako povedal Martin Mojžiš v jednej z relácií Lampa) a sú rozličné podoby lásky ako len láska medzi mužom a ženou (na toto som na hojko dávnejšie dával citát Karla Kryla, ktorý to vystihoval) ... dôležité je to, čo človek cíti a nie to, či je to chémia alebo čo... :)
dufam, že teraz nezačneš naražať len na homosexualne pary..
Sagittarius
Guru
Guru

Old Dirty Bastard napísal:dufam, že teraz nezačneš naražať len na homosexualne pary..
Nie, tie ma ani nenapadli, myslel som napr. na rodičovskú alebo súrodeneckú lásku...

// Old Dirty Bastard: Aha. Ok.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Arthur Shopenauer-metafyzika pohlavnej lasky...rec je o laske medzi dvoma pohlaviami/resp partnerskej/
Napísať odpoveď