Teraz sa zas obraciam s problémom ako updatovat WIN7. Neviem prečo, ale mám taký dojem, že je to kvoli tomuto:
Win7 beta-Nemôžem updatovat na RC
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Win7 beta-Nemôžem updatovat na RC
Hej holá!
Teraz sa zas obraciam s problémom ako updatovat WIN7. Neviem prečo, ale mám taký dojem, že je to kvoli tomuto:
. Stále ma otravuje, že nemám legálny systém. (Ako to, keď je freeware?!). Pri upadate to vyhodí error: 80070002.
Windows 7 BETA sa nedá upgradovať na Windows 7 RC..
..iba ak si mierne upravíš inštalačku Windows 7 RC:
http://www.dsl.sk/article.php?article=7305
Windows 7 Beta je freeware, avšak vyžaduje aktiváciu.. aktivoval si si ten Windows?
..iba ak si mierne upravíš inštalačku Windows 7 RC:
http://www.dsl.sk/article.php?article=7305
Windows 7 Beta je freeware, avšak vyžaduje aktiváciu.. aktivoval si si ten Windows?
http://windows7news.com/2009/04/09/wind ... tructions/ nvm ci ti to pomoze ale tu mas navod jak upgradnut Betu na RC
-
Gepid
Medium Professional
Všetci čo chladia pasívne už majú RC
. Tak im treba
Nové poznatky:
-Pri prezeraní stránky feministky.com (:D) sa mi sekol PC. Vôbec neišiel zapnúť, iba hodilo úvodnú obrazovku a konec. Pomohol len reset biosu
-Keď som ho spojazdnil tak sa sekol vždy asi po 5 sekundách. Musel som ho postrašiť zapnutím Ubuntu a potom už naskočil
// Niečo ďalšie
-Už aj zvuk je vypnutý. Kto vie, čo bude nasledovať
// Opäť niečo
-Tak som konečne po 5tich resetoch biosu sa aspon pustil PC! PC radšej už mám stále otvrorený aby som mohol hneď resetovať bios.
// Niečo sa zas našlo
-Vôbec neviem čo sa mi stalo s HDD. Vôbec nejde! Píše, že nevie odkiaľ má bootovať. Pomohlo ho iba vypojiť a používať starší - 80Gb. By ma zaujímalo čo s ním je
Zasa niečo mám
Už sa aj plocha vypla! Proste nič. Holá, prázdna.

Nové poznatky:
-Pri prezeraní stránky feministky.com (:D) sa mi sekol PC. Vôbec neišiel zapnúť, iba hodilo úvodnú obrazovku a konec. Pomohol len reset biosu
-Keď som ho spojazdnil tak sa sekol vždy asi po 5 sekundách. Musel som ho postrašiť zapnutím Ubuntu a potom už naskočil
// Niečo ďalšie
-Už aj zvuk je vypnutý. Kto vie, čo bude nasledovať
// Opäť niečo
-Tak som konečne po 5tich resetoch biosu sa aspon pustil PC! PC radšej už mám stále otvrorený aby som mohol hneď resetovať bios.
// Niečo sa zas našlo
-Vôbec neviem čo sa mi stalo s HDD. Vôbec nejde! Píše, že nevie odkiaľ má bootovať. Pomohlo ho iba vypojiť a používať starší - 80Gb. By ma zaujímalo čo s ním je
Zasa niečo mám
Už sa aj plocha vypla! Proste nič. Holá, prázdna.
-
Andrew007
Guru wannabe
Pocuj zachvilu mozes napisat do Mrkvosoftu ci im to cele funguje a ako ...Gepid napísal:Všetci čo chladia pasívne už majú RC![]()
. Tak im treba
![]()
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 22:17 )
Nové poznatky:
-
Gepid
Medium Professional
Pribudli ďaľšie poznatky
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 17:30 )
Zas niečo
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 23:54 )
Chlopci, o chvíľu končím
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 0:02 )
Microsoft klame!!!
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 13:24 )
Win stále funguje. Takže updatujem na RC.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 17:30 )
Zas niečo
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 23:54 )
Chlopci, o chvíľu končím
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 0:02 )
Microsoft klame!!!
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 13:24 )
Win stále funguje. Takže updatujem na RC.