F1 visa do USA a $200 SEVIS poplatok

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

F1 visa do USA a $200 SEVIS poplatok

Príspevok od používateľa Petoo »

Ahojte, potrebujem poradit... ako mozem zaplatit tento poplatok na slovensku?? moji americky skolsky poradcovia mi odporucili stranku www.fmjfee.com , no tam, aby som mohol zaplatit poplatok musim pouzit kreditnu kartu (predpokladam ze embasovanu), co tu na slovensku nemam. Form I-901 a poplatok musim mat zaplateny este pred tym, ako pojdem na ambasadu... neviete, ci a to da zaplatit bankovim prevodom alebo sekom, ako som platil, ked som si vybavoval pred rokom moje J-1 viza? neexistuje nejaka oficialna slovenska stranka, kde sa da tento sevis zaplatit?
VDAKA!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ak chces tak mi tie peniaze mozes poslat na ucet a ja to potom mozem zaplatit cez moju embosku.

Viz. http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.html
Petoo
Star
Star

diki, vazim si tvoju ponuku pomoci :wink: no problem je u aj vyrieseny, tato oficialna statna stranka mi zobrala aj neembosovanu VISA Electron, co som len tak z haluze skusil, lebo viem, ze to nefunguje :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Petoo napísal:VISA Electron, co som len tak z haluze skusil, lebo viem, ze to nefunguje :)
a ako vidis, tak to funguje.. a nie len na tej stranke.. karta nemusi byt embosovana aby si s nou mohol platit cez net..
Petoo
Star
Star

je to totalne off topic. ale dobre. bol som rok v amerike skusil som platit online s VISA Electron 3krat. ani raz neslo, vzdy som skoncil platenim s mojou embosovanou americkou kartou. ak sa nemylim, ani na paypal ti nepojde visa electron.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano, cez niektore weby to funguje, napriklad aj na ryanair platis electronkou (dokonca implicitne).
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja som to platil normálne na pošte a nebol problém.
Napísať odpoveď