Ktora z tychto je naj?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Neverwinter
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Neverwinter »

Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

na hry by som baral tuto: http://www.alza.sk/sapphire-hd-4890-1gb ... 126945.htm
alebo sa este pozri na tuto: http://www.alza.sk/asus-eah4890-htdi-1gd5-d115179.htm tiez velmi dobra grafika na hry kamos ju ma idu mu na nej vsetky nove hry takze bez problemov..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jo.. 4890ka je dobrá voľba, ale až taká jednoznačná nie je.. bo GTX275 je celkovo o cca 10-15% výkonnejšia (aj drahšia)..

:)

..alebo žeby tá 8800GTS 640MB?????????? :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hruby vykon ma najvyssi 275tka aj ked nie az o 10-15% skor o 6-10% oproti 4890.
a takisto tomu zodpoveda cena :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no tak hej musim uznat je vykonejsia.. ale kamos ma tu atinu a v pohode mu staci aj na nove hry ale ako ste pisali je vidiet rozdiel v cene.. takze ak si ochotny investovat viacej tak urcite ber nvidiu ak chces lacnejsiu tak atinu..
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Suffel, zase chceš silou mocou presadiť ATi. On sa pýtal, ktorá je výkonnejšia a to je jednozznačne GTX275. Takže........

Keď si vybral tieto a pýta sa ktorá je výkonnejšia tak na ňu asi má. Ale aj tak chceš predrať ATi. Sa spamätaj už a poraď lepšie a nie to čo preferuješ ty.

Ja som tiež zástanca AMD - NVIDIA, ale nemám problém poradiť niekomu ATi alebo INTEL. Keď je lepší prečo nie?

/Ja sa to teba neobúvam, len sa pýtal ktorá je lepšia tak prečo mu ju nepovedať
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pytal sa ktora je lepsia s tychto jednoznace 275-ka , a ci chce do toho dat viac alebo nie to uz je nanom, najsilnejsia gtx275.
btw: ta 8800gts neni nahodou trocha draha :D

suffel: klud :) , nikto sa tu do teba neobuva :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dajjdo napísal:Suffel, zase chceš silou mocou presadiť ATi. On sa pýtal, ktorá je výkonnejšia a to je jednozznačne GTX275. Takže........

Keď si vybral tieto a pýta sa ktorá je výkonnejšia tak na ňu asi má. Ale aj tak chceš predrať ATi. Sa spamätaj už a poraď lepšie a nie to čo preferuješ ty.

Ja som tiež zástanca AMD - NVIDIA, ale nemám problém poradiť niekomu ATi alebo INTEL. Keď je lepší prečo nie?
ty vole napisal som tam ze dobre uznavam ze je nvidia silnejsia a napisal som tam ze ked ma na to peniaze tak nech ju berie a ked nie tak tu atinu to bolo vsetko.. omfg nemusite sa stale domna obuvat.. ja som poradil iba to s cim mam skusenosti to je vsetko..
Napísať odpoveď