komponentny video vystup

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: komponentny video vystup

Príspevok od používateľa weroro »

Zdravim vas.. riesim taku vec.. potreboval by som hodit obraz z mojho skylinku do TV karty.. ale mam problem stym, ze pouzivam ferguson FK-6900CR a ten ma iba komponentny video vystup a to znamena ze su tam 3vystupy (3 farby) Y, Pb, Pr.. a na TV karte mam len jeden vstup (zlty) ako to pls napojim? skusal som to tak ze som zajal do kazdeho zvlast ale na Pr a Pb to neslo a cez Y bol ciernobiely obraz... ked som prisiel do obchodu a pytal som si daku redukciu na to tak predavac si myslel ze som asi mimozemstan.. mohli by ste mi poradit? dakujem

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 13:46 )
weroro napísal:Zdravim vas.. riesim taku vec.. potreboval by som hodit obraz z mojho skylinku do TV karty.. ale mam problem stym, ze pouzivam ferguson FK-6900CR a ten ma iba komponentny video vystup a to znamena ze su tam 3vystupy (3 farby) Y, Pb, Pr.. a na TV karte mam len jeden vstup (zlty) ako to pls napojim? skusal som to tak ze som kombinoval do kazdeho zvlast ale na Pr a Pb to neslo a cez Y bol ciernobiely obraz... ked som prisiel do obchodu a pytal som si daku redukciu na to tak predavac si myslel ze som asi mimozemstan.. mohli by ste mi poradit? dakujem
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

To zlte je kompozitny vstup. Obraz sa prenasa po 1 vodici.

Ako vidim podla uja googla, STB ma aj SCART vystup.

Staci ti kupit toto http://www.avelmak.sk/index.php?lm=796& ... icle=15741

Takuto redukciu kupis v kazdom elektre.

Cervena a biela su zvuk, spojis zo zvukovou a zlty je teda kompozitne video. :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

no ja mam nieco podobne doma z Playstationu... akurato to nema ten prepinac.. a preto mi to asi nejde... lebo teraz je to robene z cinch do scart ale ja potrebujem scart do cinch... ked ze si taketo veci rad robim sam viete mi niekto povedat ako to mam prerobit aby mi to islo? 25sk je nic sice ale to co si spravim sam je lepsie :D... bavi ma to.. len sa neviem do googlit schemy zapojenia pre scart do cinch
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

http://sk.wikipedia.org/wiki/SCART

Tu vidis zapojenie jednotlivych pinov.

----

Co som ja len tak skusal tak som naspajkoval vodice od S-videa z TV outu grafickej karty na SCART konektor (podla wikipedie) a pichol do televizie Philips obraz isiel. :o

Co ti ale radim je nebabrat sa z tym a kup si poriadnu redukciu aku potrebujes, povec v elektropredajni na co to presne chces ti poradia.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Spravene a funguje a rovno som si urobil aj Scart do VGA na monitor... dakujem za tu schemu
Napísať odpoveď