/ved aj ja
Zahrajme sa hru: Uhádni postavu!
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Royalflush si nas teda potrapil
. Ale ked som si priblizil prvy obrazok(co som do teraz nespravil
) tak mi hned bolo jasne ze je to postavicka a to uz take tazke uhadnut nebolo
. Takze je to HUNK 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hulkm
Professional
ano je to spravne.....ked uz tak bol pouzity obrazok z anime aj skor. V pravidlacj je ze moze byt aj artwork co sa moze pri hre podla anime brat aj toto. Hry su na PS2 a asi DS a chysta sa aj na PSP(strasne tesimShark_360 napísal:Edward Elric ako StormKeeper povedal...Full Metal Alchemyst, ale nemyslim, ze je to postava z hry...
-
Hulkm
Professional
ti prasi???
DS som nevidel nazivo a nie to este mal v ruke, tym chcem povedat ze ma to vobec netankuje a o hrach nemam vobec prehlad. Ale aby osm sa hned nevzdal tak som si prebehol cely zoznam na Wikipedii hier na tuto platformu a nic
. Pls este pomocku a skus aj povedat ci je v tom zozname titulov 
v tom zozname titulov je. Ako napovedu by som ti dal aj presny datum, ale vtedy vysla ako jedina. Ak nezistite ani teraz, tak vam dam uz nazov skupiny tvorcov, co to ma na svedomi a ak ani podla toho neuhadnete, povinne si dajte facepalm najma fanusikovia anime JRPG, tato hra je dost hravana cez emulator aj na PC...
-
blazer
Professional
Ak ide o toho nalavo tak to je Atsuro Kihara, alebo tak nejak 
//dokaz: http://www.atlus.com/devilsurvivor/characters.html
---------------hadajte-------------
esso123: spravne
go
//dokaz: http://www.atlus.com/devilsurvivor/characters.html
---------------hadajte-------------
esso123: spravne
5. Veľkosť obrázka je ľubovoľná. Samozrejme sa snažte obrázky zadávať tak veľké, aby bolo rozpoznateľné kto na ňom je. Snažte sa hľadať čo najväčšie obrázky
6. Ak užívateľ zadá nečitateľný obrázok, ostatní užívatelia sú povinný ho o tom informovať a tvorca hádanky musí obrazok zmeniť. Nesmie zmeni't postavu, len citateľnosť obrázka (ak bude tá istá postava na inom obrázku a v inej situácií, obrázok sa počíta) Ak i po druhý krát zadá nečitateľný obrázok, stráca právo na zadávanie hádanky. Na rade je ten, kto si prvý všimne nečitateľnosť obrázku. Alebo kto prvý zadá tip. čiže užívateľ ktorý na hádanku zareáguje ako prvý či už tipom, alebo poznámkou k nečitateľnosti
najdi si obrazok, kde je vidno aj nieco viac ako par kociek
edit:// Pod K- sa aspon podpis ty chudak a ked si neprecitas pravidla tak naco sem davate obrazke s malym rozlisenim, kde nevidno o koho sa jedna. Napriklad ja som GTA SA presiel a nikoho mi to nepripominalo, lebo vidim len obrys a skoro nic z tvare.
6. Ak užívateľ zadá nečitateľný obrázok, ostatní užívatelia sú povinný ho o tom informovať a tvorca hádanky musí obrazok zmeniť. Nesmie zmeni't postavu, len citateľnosť obrázka (ak bude tá istá postava na inom obrázku a v inej situácií, obrázok sa počíta) Ak i po druhý krát zadá nečitateľný obrázok, stráca právo na zadávanie hádanky. Na rade je ten, kto si prvý všimne nečitateľnosť obrázku. Alebo kto prvý zadá tip. čiže užívateľ ktorý na hádanku zareáguje ako prvý či už tipom, alebo poznámkou k nečitateľnosti
najdi si obrazok, kde je vidno aj nieco viac ako par kociek
edit:// Pod K- sa aspon podpis ty chudak a ked si neprecitas pravidla tak naco sem davate obrazke s malym rozlisenim, kde nevidno o koho sa jedna. Napriklad ja som GTA SA presiel a nikoho mi to nepripominalo, lebo vidim len obrys a skoro nic z tvare.