Filmové recenzie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Filmové recenzie

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Do tejto témy píšte film či dobrý alebo zlý, či ste ho videli nedávno alebo naopak už dávno a samozrejme k nemu popis minimálne na 4ry vety.
Niečo ako "tento film jednoducho musíte vidieť lebo inak ho nepochopíte" alebo "tento film je bomba, pecka, šupa", či "film je nič moc ale dávam mu 6/10" sa nepovažuje v tejto téme za plnohodnotný príspevok.
Ak ste už na fóre nejaký film "recenzovali", bez problémov sem tú recenziu skopírujte.
Tiež by bolo fajn, keby ste na film dávali odkaz na csfd alebo imdb aby sme vedeli o aký film sa jedná.

Rád by som teda urobil na hojkovi taký malý recenzetský krúžok, aby keď si niekto do googla zadal "hangover recenzia" tak mu google hodí aspoň jeden odkaz na hojka...

Poprosím užívateľov aby nahlásili každý ot príspevok ako som už vyžšie spomínal to znamená neplnohodnotný. Proste len čisté amatérske recenzie. Samozrejme s koncomvím hodnotením. či má ten film -10/10 alebo 10/10 ale má popis, tak do tejto témy patrí. Snáď je to pochopiteľné. Ak máte nejaké nápady na "doladenie" "pravidiel" témy, píšte...

Transformers: Revenge of the Fallen

Tak sa mi predsa len podarilo dostať do kina :)
Začalo to 15:10 v Ostrave v originálnom znení. Keď som začul to ukľudňujúce dunenie a kamera si volne lietala tuším nad nejakými horami, vedel som že som tu správne. Hneď na začiatku ma potešila scéna v ktorej sa hneď objavili známe "plechy" z prvého dielu. Výborny ťah. Hneď na začiatku dať na známosť o koho vlastne ide.
Scéna z obrovským "kolesom" známa z trailerov na mňa pútala neskutočne nádherne. Celkové vtipy robotov boli prijateľné čo som neočakával. Dokonca boli roboti "ľudskejší" než sami ľudia v zmysle trápnych situácií a v amerike neodmysliteľný "dojemných" scén. Hviezdili najme malé "plechy", dvojičky. Efekty samozrejme na výbornú ba viac než výbornú i keď miestami trošku pretŕčala /myslím že som to postrehol dva krát/. Hudobný doprovod ako inak úžasný /som rád že som z tých, ktorí mali možnosť pozerať v originálnom znení/. Niekmu sa film zdal byť dlhý, no ja by som chcel ešte viac. 150 minút akcie mi urobilo len dobrotu. Neustále v napatí som čumel na to plátno a vždy len ťažko dýchal keď sa roboti "rozbaľovali" do svojej plnej krásy. Taktiež som očarený z kamery či samotného "príbehu" od ktorého som nič nečakal /asi som ho moc nevnímal teda/. Tiež s poctou klaniam sa neuveriteľným nápadom pre každý pohym každej súčastky či celých samotných robotoch. Tiež lokácie a všetko do seba krásne zapadalo. Len jedna vec mi unikla /kam sa podel ten mini robot ktorý bol "špiónom" a potom sa "pridal na stranu dobrých" /ten čo furt vtipkoval a bol sexuálne založený :D/
Filmu dávam 15/10. Z kina som vychádzal zo slovami, ktoré okoloidúcich šokovali "kks to čo bolo za zverinu, ti j*bééé, neverím vlastným očiam" atď... Fakt som sa cítil úžasne. 110% spokojnosť. Jednoznačne najlepší film tohoto roku.

A nazáver už len malá rada :-P
Keď budete film pozerať, skúste vypustiť realitu, všetko okolo vás. Vnímajte len plátno a každučký zvuk vychádzajúci z filmu. Ponorte sa do svojich detských čias keď ste sa s robotmi hrávali s fantáziou, akoby roboti žili. Staňte sa 8 ročným chlapcom a vtedy si ten film užijete naplno :)
Priznám sa že pri pár scénach som skoro plakal /v lese, v púšti/
A k tej herečke: No pardón ale asi som gay. Je chúďa "veľkohubá". Nepristane jej to ani najmenej. Nepáči sa mi ani chlpom. Nehovorím však že je škaredá.

PS neľutujem tie prachy za kino :)

//tým len vyjadrujem že ten film bol pre mňa "kráľostvo nebeské". Proste niečo viac než úžasné...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

neviem aku ma vypovednu hodnotu hodnotit film 15/10? No pre mna asi ziadnu, uz 10/10 je prehnane a neobjektivne, ale este dajme tomu. To je moja pripomienka k inac vybornemu napadu :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze tato tema je uplne zbytocna, nakolko recenzie a hodnotenia uzivatelov su v dostatocnom mnozstve na csfd.cz, pricom ide o ceske a slovenske hodnotenia, ktore su teda zrozumitelne kazdemu. Tato tema postrada zmysel, to co chces odprezentovat sa da uz v existujucej teme o najlepsom filme, pripadne na csfd.cz.
Zamknuté