Vie mi niekto poradiť? Keď niečo stiahnem,nejakú hudbu alebo niečo v rar tak sa mi to nechce uložiť.A keď dám do vyhľadavača tak tam to nájdem ale len ako odkaz že súbor je uložený tam kde ho dám uložiť.A neviem v čom je problém.ďakujem
No to nechápem ani ja.Nie som nijaký profík len amatér ktorý nevie čo a ako.Normálne dam stiahnuť z rapidshare,dam uložiť,potom kam uložiť a sťahuje.Len ak to stiahne a otvorím kam som to dal uložiť tak to tam nie je
Vieš čo že vobec neviem aký prehliadač tam je.Ja som proste dostal noutbuk a už tam bolo nainštalované všetko.Len problém je v tom že doteraz mi to fungovalo,a neviem čo sa stalo.Lebo mám program na čistenie internetu,disku a tak.Tak neviem či som náhodou niečo nevymazal,alebo fakt neviem že čo.
tiburon1 napísal:Vieš čo že vobec neviem aký prehliadač tam je.Ja som proste dostal noutbuk a už tam bolo nainštalované všetko.Len problém je v tom že doteraz mi to fungovalo,a neviem čo sa stalo.Lebo mám program na čistenie internetu,disku a tak.Tak neviem či som náhodou niečo nevymazal,alebo fakt neviem že čo.
To snad nemyslis vazne? Ty nevies aky mas prehliadac?
Ved hore to mas napisane.
Najpouzivanejsie su: Internet Explorer Mozilla Firefox Opera