este to tu myslim nepadlo tak sa spytam aj ked asi zbytocne:: modem si si nainstaloval? a zadal spravne prihl. meno a heslo od t-comu? tak isto sa mrkni ci mas v : sietovom pripojeni nastavenu IP aj DNS automaticky a za dalsie ak mas nejaky blby antivyrat (panda a pod.) alebo spyware terminator a podobne srrandy tak ich bud vypni alebo zmaz..nakolko tieto programi robia z netom od t-comu neplechu
No takže všetko čo si písal neni dôvodom aby to nešlo, keď že som to skúšal aj na notebooku aj pri inom nete... Nemám antivírak a IP je nastavena automaticky... Všetko je OK ale net stale nejde
a u bratranca aelbo od nejakeho znameho alebo v servise...kazda karta v PCI slote tiez nemusi slapat z modemom neviem sice preco ale pri tomto mi niekedy karta ide a ina zase nie...inde neviem de by mohla byt chyba..jedine v PCI slotoch ale kedze ti kartu naslo tak v tom problem nebude.
patress napísal:a u bratranca aelbo od nejakeho znameho alebo v servise...kazda karta v PCI slote tiez nemusi slapat z modemom neviem sice preco ale pri tomto mi niekedy karta ide a ina zase nie...inde neviem de by mohla byt chyba..jedine v PCI slotoch ale kedze ti kartu naslo tak v tom problem nebude.
kartu mi našlo, pekne ju windows nainštaloval ako aj integrovanú a net nejde...
podla mna chyba nieje v PCI slotoch kedze ti ju najdu ...chyba je zrejme v karte skus inu vyskusat ak ti pojde tak tu so mas bud vrat alebo si kupis novu ved to je par korun...hlavne je aby sla