lollo napísal:mam totalne banalny script na zapisovanie do suboru lenze problem je ten ze do suboru to nezapise ale v hlavicek to vidim a netusim kde je problem
Pouzivaj action POST a nacitavaj premenne odkial sa maju ...
lollo napísal:a ako viem ci ich pouzivam alebo nepouzivam ? a preco sa nemaju pouzivat?
Pretože je také používanie už niekoľko rokov označené ako zastaralé a v PHP 6 to bude konečne kompletne odstránené (kvôli tomu, že pri nesprávnom používaní to môže spôsobiť bezpečnostné problémy).
chrono napísal:Pretože je také používanie už niekoľko rokov označené ako zastaralé a v PHP 6 to bude konečne kompletne odstránené (kvôli tomu, že pri nesprávnom používaní to môže spôsobiť bezpečnostné problémy).
dalo by sa spravit aby som zapisoval na presne miesto v inom subore?
ten script co bol hore bol iba demonstracny a nim som vlastne zistil ako zapisovat a ako to zapisuje teraz by sa sa chcel opytat ako zapisovat na presnu poziciu v inom subore bez toho aby som zmazal aj nieco ine??
premyslal som nad poliami ale neviem ako to mam zosuladit
Ak tam chceš zapisovať niečo, čo môže mať inú dĺžku, ako je pôvodný obsah, tak je jediná možnosť celé si to načítať, nahradiť ten úsek a celé to zapísať to ale pri väčších súboroch a častej zmene údajov nemusí byť najvodnejšie riešenie, kvôli problémom so súbehom (race condition).