Harry Potter 6
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zistovala som presne toto v ContinentalFilm (distributor) a podla odpovede sa zda, ze original verzia s titulkami bude len v Bratislave v Auparku od dna premiery.ShanDo napísal:viete mi niekto povedat ci bude film v kinach aj s titulkami (lebo HP 5 tak bola ale s oneskorenim).
Som z toho sklamana, dufala som ze nejaku kopiu posunu aj do BB.
-
DeJF
Addict
Zajtra idem na to do kina.Tešim sa ako nikdy pred tym lol.!...Dufam že to bude dobre ako to vyzerá na traileri...
/btw čo tak zmenit nazov temy?-...
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 17:52 )
Prave som prišiel z kina . Musim povedat že som čakal viac..Ale zatial najlepšia čast..Pri konci som myslel že sa rozplačem
...davam mu tak 9/10
/btw čo tak zmenit nazov temy?-...
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 17:52 )
Prave som prišiel z kina . Musim povedat že som čakal viac..Ale zatial najlepšia čast..Pri konci som myslel že sa rozplačem
-
DeJF
Addict
to iste vravim ja..najlepšia čast ale nie až taka ako som čakal..evee napísal:Tak prave som dosiel z kina a musim povedat ze to je paradna cast myslel som ze tam bude viac subojov ale je to najlepsia cast harryho pottera zatial dal by som tomu tak 9/10 + SK dabing mi sedel a stale sedi proste parada
-
DeJF
Addict
ved s tym nazvom som to pisal dva dni do zadu2Pacaveli napísal:tak tesim sa na to, do kina asi nepojdem, nemam uz peniaze na "blbosti". snad cim skor vynde dobra kvalita a snad sa oplati na to cakat.
//btw. zmeneny nazov (odobraty napis "trailer") na ziadost lekoklatika (neni zac)
-
Georgeo88
Light Star
pripájam sa, bol som mierne sklamaný...,v niektorých momentoch zbytočné efekty a tiež nepochopiteľné scény ,ktoré boli trápne a v knihe sa nič také ani nespomenulo a tiež dosť nudný koniecPaul napísal:Dnes som bol na tom v kine a moc sa mi to nepáčilo, neviem...také nemastné neslané, možno keď si to pozriem doma a bez dabingu neskôr tak zmením názor, zatiaľ asi tak max. 6/10.
nebyť týchto mínusov možno by som tomu dal aj 8/10 takto to je len 7/ 10
-
LLucia
Star
Neodolala som a stiahla som aj tú mizernú kvalitu čo sa objavila online (stupid me). Aj napriek tomu musím povedať, že film je výborný a som veľmi spokojná. Medzi najlepšie/najzaujímavejšie momenty patria opal necklace and Katie Bell (toto keď uvidia decká tak sa musia posr---), Dumbledore a jeho návšteva Toma v orphanage (ten malý herec je výborný) a posledných pár minút filmu. U mňa 10/10.
Inak - offtopic - David Heyman sa vyjadril že Battle of Hogwarts bude mať vo filme asi 30min priestor
Ja hlavne dúfam že priestor dostane kapitola Prince´s Tale a že Snape/Rickman bude mať príležitosť povedať "Always." 
Inak - offtopic - David Heyman sa vyjadril že Battle of Hogwarts bude mať vo filme asi 30min priestor
-
lekoklatik
VIP