karta visa electron a jj na prednej strane je cislo vytlacene feliefom, na zadnej 7-cislie obyc. tlacene.
a ako to je s tymi poplatkami?
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 20:01 )
okej ucet mam vytvoreny, ale teraz by ma zaujimalo, ak tam distat nejake peniaze a ci si tie peniaze mozem nasledne vratit s5 na moj ucet
O poplatkoch neviem, ak su tak len nejake minimalne.
A na paypal konto si budes zbytocne davat peniaze, staci si tam pridat tu tvoju kartu a pri kazdom zaplateni cez paypal si to automaticky ztrhnu z tvojej karty.
ak si všetko potvrdil, môžeš nakupovať... (treba paypal zlúčiť s ebay kontom, pozri ebay nastavenia v profile) pri najbližšom nákupe ti to tú sumu vráti... Ak dačo kúpiš, potvrdíš platbu a paypal spraví všetko za teba (teda automaticky odošle požadovanú sumu)
ono mi teraz prisiel email a okrem ineho tam bolo ze Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. tomuto kroku priznam as nerozumiem...ako mam ziskat ten kod??
akoze mam pockat na vypis z uctu na IB a tam bude kod alebo ako??
hej mylis sa.. v detailoch o tej platbe ktoru ti strhnu bude 4 miestny kod, ktory tam potom napises..ak ho nebudes z nejakeho dovodu najst, tak v banke s tym uz maju skusenosti a oni ti ho povedia..
jj je mi jasne ze z minuty na minutu to tam nenabehne...
inac vsetkym zucastnenim dik za pomoc K+ samozrejnmost aby som si vas nepohneval ked budem opat nieco potrebovat
kutlo, prebieha tam aukcia, takže najskôr tá ATI - na za tú cenu predaná nebude. A ak by si tú aukciu vyhral, tak za tú kartu potom zaplatíš cez Paypal...