Dnes rano zapnem PC a z nicoho nic mi nejde zvuk, vcera este siel.. Ide o dosku gigabite p31 ds3l.. Skusal som vymazat realtec driver a nainstalovat ho znova.. nic.. akoby tam ziadna zvukovka nebola, pri hodinkach ziadna ikona zvuku, rovnako nic o ovladacom panely.. Zacinam byt dost zufaly.. Napada niekoho nieco?
Napada ma akurat nejaky bordel v PC, ak to naozaj bolo "z nicoho nic" Naozaj si nic nerobil?
V prvom rade by som odstranil virusy, spyware, precistil registre a podobne veci
ja by som si v prvom rade prekontroloval poriadne repraky co mas k tomu pripojene popripade ich otestoval na najekom mp3 prehravaci alebo niecom podobnom na test
Repraky idu v pohode.. Windows proste ziadnu kartu nedetekuje.. ked v ovladacom panely otvorim "audio" je tam velke nic :-/.. Uz som preinstaloval chipset, sound driver, doinstaloval MS zaplaty, prebehol antivirom.. a nic
kukiak napísal:Repraky idu v pohode.. Windows proste ziadnu kartu nedetekuje.. ked v ovladacom panely otvorim "audio" je tam velke nic :-/.. Uz som preinstaloval chipset, sound driver, doinstaloval MS zaplaty, prebehol antivirom.. a nic