Nezapinanie monitora
-
RedDragoNN
Amateur
Nezapinanie monitora
Zdravim chcel by som sa spytat ci to uz niekomu robilo ze zapol svoj pc a pc normlane nabehol ale monitor nie....az ked idem paru tvrdych restartov tak sa zapnem akoby nic a maka ale to nezapinanie sa mi stava uz stale pri akzdom zapnuti pc...dakujem vopred 
-
vladenko007
VIP
Ano stalo sa mi to ale nemyslim ze robiš dobre že tam davas tvrde reštarty pretoze ono to nemusi byť problem naprriklad s grafikou. Takze tento problem som mal aj ja a to ked mi uz odchadzal monitor do večnych lovíšť.
Nastartovanie monitoru som dosiahol tak že som zapol PC zapol sa mi aj monitor ale nesvietil normalne nabehol Win monitor stale nic ale nevypinal som ho. A asi po 10-15 min som ho len v predu gombikom vypol a hned zapol a rozsievetil sa a uz neshasol. Uz proste potreboval nejaku dobu kym sa zohreje. Bolo to LCD LG 19 zacal mi to robit asi po 4 rokoch pouzivania. Ale v podstate bol dobry len potreboval nejaky ten cas kym sa zohreje. Takze ho tvrdo neresetuj aby si neposkodil disk.
Nastartovanie monitoru som dosiahol tak že som zapol PC zapol sa mi aj monitor ale nesvietil normalne nabehol Win monitor stale nic ale nevypinal som ho. A asi po 10-15 min som ho len v predu gombikom vypol a hned zapol a rozsievetil sa a uz neshasol. Uz proste potreboval nejaku dobu kym sa zohreje. Bolo to LCD LG 19 zacal mi to robit asi po 4 rokoch pouzivania. Ale v podstate bol dobry len potreboval nejaky ten cas kym sa zohreje. Takze ho tvrdo neresetuj aby si neposkodil disk.
-
vladenko007
VIP
-
RedDragoNN
Amateur
-
vladenko007
VIP
-
RedDragoNN
Amateur
-
vladenko007
VIP
No ved moze to byt vselico ale ja som mal tento problem.
Zober si ked ho 3 krat zapnes vypnes ubehne nejaky ten cas za ktory sa zobudi zohreje. Ked ho mas rok daj ho reklamovat.
Alebo pozri takto najlepsie zistis ci to je v monitore tak ze skusis pripojit iny a ked pojde normalne budes si isty ze je to monitor. No a ked to bude monitor tak vlasne nepomahaju restarty ktore robíš ale to ze sa ti za ten cas zohreje.
Zober si ked ho 3 krat zapnes vypnes ubehne nejaky ten cas za ktory sa zobudi zohreje. Ked ho mas rok daj ho reklamovat.
Alebo pozri takto najlepsie zistis ci to je v monitore tak ze skusis pripojit iny a ked pojde normalne budes si isty ze je to monitor. No a ked to bude monitor tak vlasne nepomahaju restarty ktore robíš ale to ze sa ti za ten cas zohreje.
-
RedDragoNN
Amateur
-
RedDragoNN
Amateur
-
vladenko007
VIP
No a ty si to cital cele?Xx Top xX napísal:tento problém som mal aj ja. Musíš kúpiť novú základnú dosku. Na 99 % ti zo pomôže.
To neni v doske ved napisal ze s druhym monitorom to ide tak ako ma.