Šu-Do napísal:tak som skusil xbox360 ovl. iba som ho hodil do USBcka, a pri spusteni GTA IV sa pekne rozsvietil... hned fungoval, uz bol nakonfigurovany... dost ppci sa s nim hra.. som spokojny.. este som skusil Tony Hawks Underground 2.. tam som uz ale potreboval hodit nieco z CDcka, z autorunu som to instalol len nieco dalo do PC a gamepad je hned ready tak ako mys a klavesnica...
som rad ze sa ti paci....
mate nejake skusenosti s tymto shopom:
Vidno ako Gangy s t0m4s3 nepochopili co som sa tu snazil povedat. Niekomu v ruke lepsie sedi to niekomu ono, tak ako by si nekupil od Hamy sparatko lebo si cistis zuby dentalnou nitou alebo nejaky sedliak si ich cisti trieskou pri rubani dreva, tak tebe v rukach Hama gamepad nemusi sediet a vezmes radsej Logitech alebo Genius, ale ak si ho pojdes niekam kupit tak nepredpokladam ze ti vybalia 5 typov gamepadov aby si si ich mohol osahat...
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 12:21 )
Syfon napísal:Kde sa da kupit ta Hama Double Action Airgrip za co najlepsiu cenu? Chcem to na zavodne simulatory s gamepadom sa to hra lepsie ako na klavesnici nie?
Skus pobehat nejake elektra alebo predajne s PC prislusenstvom, pripadne ak ti nerobi problem zaplatit postovne tak sa da poslat aj na tvoju adresu, len potom v pripade reklamacii by mohli nastat potiaze. Alebo skus zavolat na cislo ktore som ti poslal v SS myslim ze Dano ma na starosti BB.
//easton btw k tomu xbox 360 ovladacu na play.com, dobra cena cca rovnaka ako na dealextreme, ale na tom play.com sa neda platit cez paypal co? aspon nikde som to tam nevidel
a ide aj oto ze tam je zaruka asi iba 1 rok? a keby sa pokazil tak ho treba balit, posielat spat, zaplatit postovne..co ma vyjde rovnako ako ked si teraz priplatim tie 200sk a mam ho hned aj s 2 rocnou zarukou
//easton btw k tomu xbox 360 ovladacu na play.com, dobra cena cca rovnaka ako na dealextreme, ale na tom play.com sa neda platit cez paypal co? aspon nikde som to tam nevidel
a ide aj oto ze tam je zaruka asi iba 1 rok? a keby sa pokazil tak ho treba balit, posielat spat, zaplatit postovne..co ma vyjde rovnako ako ked si teraz priplatim tie 200sk a mam ho hned aj s 2 rocnou zarukou
no to je fakt, ze sa tam neda platit cez paypal,cena je tam super,skor by som stamat objednal jak z dealextreme,ale ja si objednam tiez z obchodu s naseho mesta a s reklamaciou nebude problem..ten pad je podla mna najlepsi aky je na trhu...
este som ho nemal moznost drzat v rukach tak neviem . chcel som vzdy bezdratovy . aky je este rozdiel medzi bezdratovym a normalnym s kablom. len ten kabel? nema to nejaku vacsiu odozvu alebo tak , poradte niekto . dik
ja som kupil kablovy.. kabel ma cez 2M.. asi 2.8M celkovo... + mozes kupit este USB kabel za 1€
odozva asi taka ako myska s kablom a bez.. to iste...
kryt ti prekazat urcite nebude, v podstate ten joystick budes drzat iba dole za uchyty.. bude to ok
Mám doma Logitech Rumble Pad II a kedže aj Xbox, tak 2 čierne wireless gamepady.. S Logitechom som bol pri hraní na PC veľmi spokojný, čo sa týka kvality, tak aj komfortu. Myslím, že ide o jeden z najlepších gampadov, čo sa dá na compy zohnať.. Xboxové ovládače majú síce analogové páčky nezvyčajne umiestnené, ale podľa môjho názoru to je len a len dobre. Ovládanie je prirodzené a ako tu už niektorí spomínali, v niektorých prekonverzovaných hrách z konzol Vám bude sedieť aj layout ovládania. Kryt na batérie vôbec nazavadzia a pri kvalitných batériach môžete hrať aj cez 40 hodín (približne tak mi na Xboxe vydržali Energizer-ky). Navyše stačí zainvestovať do kvalitných nabíjacích batérii, napr. Duracell, GP a máte pokoj
chel by som si kúpiť tento gamepad. Nepotrebujem drahý, ani najlepší. Vyskúšali ste ho niekto? Čo si o ňom myslíte?
Chcel by som s ním hrávať hlavne NHL a NFS
Shwollo napísal:chel by som si kúpiť tento gamepad. Nepotrebujem drahý, ani najlepší. Vyskúšali ste ho niekto? Čo si o ňom myslíte?
Chcel by som s ním hrávať hlavne NHL a NFS
Za tú cenu by to bola celkom dobrá kúpa. Ak pôjde cena naspäť hore, určite sa potom oplatí viac Logitech Na compe by som ale wifi gampad moc neriešil, kedže väčšinou sa nehrá tak ďaleko (menšia uhlopriečka monitora), aby kábel nedočiahol.. Pri použití s PS3 by to už bolo iné, ale aj tam by som bral radšej originál
lol4 napísal:...väčšinou sa nehrá tak ďaleko (menšia uhlopriečka monitora), aby kábel nedočiahol..
to hej, ale ja si to napojím na TV (86 cm) a tam by mi kábel zavadzal
//autoeditácia príspevku ( 18 Jul 2009, 22:04 )
tak tomuto sa hovorí smola. Zapojil som ho, vyskúšal v ovládacom paneli v hracích zariadeniach a všetko šlo v pohode. Tak som si zapol NHL a nestihol som ani vybrat tým a zrazu nešiel. Nepomohlo nabitie, nejde na inom PC a v hracích zariadeniach sa mi tiež nezobrazuje. Ešte keď fungoval, tak na tom čiernom prijímači (alebo ako sa to volá) svietila červená dióda. Už nesvieti. Keď je ten prijímač zapojený tak sa nenormálne prehrieva.
Stalo sa to už niekomu?
Najlepšie asi spravím, keď ho reklamujem nie?