Trapasy v skole

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

Innocence napísal:Nechaj ma tipovať: tretí ročník ZŠ alebo posledný v Špeciálnej základnej škole? Iné ma nenapadá..

Môj trapas: Roztrhli sa mi nohavice medzi nohami, bolo to ale v nižšom ročníku, tak som sa prezliekol do úboru z telesnej a nikto si už na to ani nespomenie..

:oops:
gymnazium

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 17:41 )
wolodo napísal:no tak to teda za reklama :roll:

Ale aj zla reklama, je reklama :lol:
no to je reklama na hojka :lol:
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

na zakladnej asi v 7 triede sme si z hasiaceho pristroja chceli napustit do 0,5 l plastovej flasky trochu peny. :) na tom HS bolo napisane ze "penovy". spoluziak odistil, dalsi prilozil flasku a zrazu len kudol prachu vsade naokolo, potom ked sa to usadilo tak vsade bolo asi 1 cm toho prachu. a pritom tam bolo napisane penovy... :? bol z toho pruser, ale v pohode to nakoniec preslo...
Igloo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Igloo »

stal som na chode so spolužiakmi pozeraz že z pravej strani ku mne prichaza spolužiačka a tak som nastavil nohu vtom prechdzala poza moj chrbat učiteľka z ľava ktora nevidela a skoro spadla
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mr_margera napísal:na zakladnej asi v 7 triede sme si z hasiaceho pristroja chceli napustit do 0,5 l plastovej flasky trochu peny. :) na tom HS bolo napisane ze "penovy". spoluziak odistil, dalsi prilozil flasku a zrazu len kudol prachu vsade naokolo, potom ked sa to usadilo tak vsade bolo asi 1 cm toho prachu. a pritom tam bolo napisane penovy... :? bol z toho pruser, ale v pohode to nakoniec preslo...
U nás v škole bolo populárne zbierať tie poistky z hasiacich, vkuse to mizlo. Potom samozrejme každú chvíľu nejaké nechcené spustenie prístroja a celá chodba v smrade a prachu/pene. :slap:
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

mne sa stalo ze ideme z teliny sa do triedy prezliect ale ja som si v telocvicni zabudol mobil...tak som si isiel pre ne..a ked som prisiel do triedy ...spoluziaci mi naliali na rifle 2l flasu s vodou... :lol: :o ...a ja s nimi po skole a este po meste :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

kutlo napísal:mne sa stalo ze ideme z teliny sa do triedy prezliect ale ja som si v telocvicni zabudol mobil...tak som si isiel pre ne..a ked som prisiel do triedy ...spoluziaci mi naliali na rifle 2l flasu s vodou... :lol: :o ...a ja s nimi po skole a este po meste :D
No radosť mať takých sráčov za spolužiakov :roll:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Môj naväčší trpapas bol na stužkovej. Som to nejako prehnal s rôznym pitím. Olial som dvoje devčenské šaty (podotýkam, že určené na stužkovú, teda drahé :( ) a pustil všetko, čo som v ten večer pojedol na tanečný parket :aasmile10: Našťastie bolo neskoro, profáci už odišli a rodičov tam bolo len zopár posledných vytrvalcov. No ale aj tak... reči sa šária sťa lesný požiar :(
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

No ale mne sa v škole na základke dakedy ešte v sedmine stala fakt silná vec. Vedlajšia trieda tam som mal kopu kamošov a s nimi sme vždy haluzili a zdravili sa štýlom "Čojé" a podobne. A raz som tam došiel a zahučal som na celú triedu "Čo je to tu dopi*eeee" a potom si všimol že to je nejaka úplne iná trieda, gymnazisti odvedla zrejme lebo tí sa išli popučiť smiechmi :D
Ja som odtial radšej rýchlo utiekol a zašil sa niekde :D
Napísať odpoveď