Dobry den, uz dlho sa snazim prist na jeden problem a som uz zufaly, nikde nic nenachadzam, co by pomohlo. Spociatku som si myslel, ze je to problem mysql, ale je to asi problem javy. Ide o toto. Mam pocitace A,B,C ... A je server, na ktorom je mysql DB. B je masina na ktorej som aplikaciu vyvijal, je tam tiez server. C je "novy" PC, ktory sluzi ako klient, cize moja aplikacia sa pripaja na A masinu. Z masiny B sa cez remote nemam problem napojit na masinu A. Ale z masiny C sa nedokazem napojit ani na A ani na B masinu. Do C som nainstaloval aj netbeans, aby som zistil v com moze byt problem. Ale proste stale mi hadze tuto hlasku:
The last packet successfully received from the server was 1 247 828 183 031 milliseconds ago. The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago.
Funkcia: getMySqlConnection()
co sa tyka stacktrace, nevypise nic a som si isty ze prinstacktrace tam mam.
pripajam sa takto:
Konstruktor:
try {
my_sql_connection = getMySqlConnection();
} catch (Exception ex) {
DialogErr("Spojenie s SQL databázou nenadviazané. Program končí: \n", "getMySqlConnection()", true, ex);
}
metoda DialogErr potom v dialogu vipise hlasku a este aj v konzole/ystupe sa zobrazi stacktrace..
metoda getMySqlConnection() vypada takt:
Citovat:
private Connection getMySqlConnection() throws Exception {
AppOptions opt_machine = new AppOptions();
String driver = "com.mysql.jdbc.Driver";
String url = "jdbc:mysql://" + opt_machine.getOption(opt_machine.MACHINE) + "/ishs_dev";
DialogErr(url);
System.out.println("TOTO " + url);
String username = "root";
String password = "MOJEHESLO";
Class.forName(driver);
Connection conn = DriverManager.getConnection(url, username, password);
return conn;
}
Query browser a dokonca aj konzola sa pekne pripoji na databazu aj na masine A aj C
Connector mam najnovsi z mysql stranky. porty povolene, presmerovane v routri.
JDBC driver, nenapoji sa na databazu
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: