Novy LCD a problem
Novy LCD a problem
Sewa kupil som si novy LCD minitor a roby sa na nom take vlnenie ako keby bola voda po bokoch a obcas aj v prostriedku....mam ho reklamovat alebo sa da tato chyba nejako odstranit????........vdaka za rady....
Tha Benq.. 
Skúsil by som skontrolovať kábel, či je dobre zapojený na oboch stranách.. (prípadne na skúšku druhý kábel). Tiež sa pozri, či Ti to robí pri všetkých dostupných rozlíšeniach, frekvenciách, nastavení farieb.
Ak nič nepomôže, vyskúšaj monitor na inom PC (napr. u suseda). Ak to bude robiť aj tam, asi to bude na reklamáciu.
Skúsil by som skontrolovať kábel, či je dobre zapojený na oboch stranách.. (prípadne na skúšku druhý kábel). Tiež sa pozri, či Ti to robí pri všetkých dostupných rozlíšeniach, frekvenciách, nastavení farieb.
Ak nič nepomôže, vyskúšaj monitor na inom PC (napr. u suseda). Ak to bude robiť aj tam, asi to bude na reklamáciu.
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Toto som zaregistroval, keď som pripojil pc k 106cm plazme, skúmal som čo to je, čím to je.. Napadalo ma asi všetko možné aj nemožné.. Prestavil som celý TV, až potom som zistil, že problém bol tam ako už hovoril Syfon, nemal som tienený kábel, ani nemám pri LCD monitore to nieje viditelné ani som to nezaregistroval, ani v blízkosti toho kábla nejde nič iné, ak nerátame usb, ale pri tej plazme tam bolo tých elektrický káblov trošku viac.. 
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Toto "vlnenie" je spôsobené elektrickým rozvodom. Ja, keď som prepojil nb<>TV, tak toho vlnenia som sa proste nevedel zbaviť, kábel bol tienený, nebol pri elektrických kábloch, ale stále to "vlnilo". Keď mám napojený nb a TV v tom istom elektrickom obvode (cez jeden istič), tak mi to vlní, keď som si natiahol kábel z druhej miestnosti, kde je iný el. obvod, tak vlnenie prestalo.