X box a ps3

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Už som tu niekde písal že nepotrebujem 50 titulov. Pri PSX som problém nemal. Mali sme za 2 roky asi 7hier ktoré nám jednoducho krásne vystačili. Na ktorú riť mi bude 50 hier, keď pri tej konzole nebudem sedieť deň noc napr. 2 mesiace v kuse. Raz za čas napr. MGS4, GT5, Teken5, PES 2010 a koniec. Čo viac mi treba.
Napísal som to tiež preto, aby ste prestali porovnávať výhodovosť v cene. Popravde mám pocit že PS3 má nárok na takú cenu. Asi to nebude len tým že "SONY". Chápeme sa? Peniaze vypustite. Rád by som počul veci typu čo to má a to druhé nie. Prečo sa tamto hreje a tamto druhé a nie a tak ďalej.
/Ja mám to šťastie že mám "bohatého" brata :) za ktorého to tu prakticky píšem/
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

lekoklatik: tak nejak - ked ides do dalsieho aktu (epizody) musis cakat kym sa potrebny obsah stiahne na HDD (ako mozeme vidiet velkost BR disku nic neznamena). Pociatocna instalacia trva nieco menej ako 10 min, tolko sa pomaly neinstaluje ani hra na PC. Taktiez zdlhave loadingy nie su nicim prijemne. A ako som pisal predtym , grafikou tiez nebudes ocareny.
S tym GT5 budes muset pockat, ak chces konzolu teraz tak cakaj min. pol roka kym to vyjde (aj ked myslim, ze aj rok).

lol4: mmm a ked niekto vrazi hromadu penazi do HW pocitaca len nato aby tam potom mohol hrat hry to uz nie je chore? Chvali sa drahym HW a pritom je lakomy dat peniaze na OS, to tiez nie je chore? Konzolu si zozenes za par € a ked nie si fanatik tak nemusis mat 1000 hier.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

No veď práve to je dôvod, prečo som si kúpil konzolu a nemienim už investovať do compu, aby som na ňom mohol hrať hry. Počítačové hranie sa tomu konzolovému nevýrovná už len čo sa pohodlia pri hraní týka.. A povedz mi poľko ľudí, ktorí majú poskladaný comp (nie notas s predinštalovaným OS alebo podobne), bežia na legálnom Windowse.. Asi to nebude moc veľké číslo..
Napísať odpoveď