WRESTLING

O športe...
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

Trocha som kukal videa na youtube a nasiel som tam zapas John Cena vs. Umaga Last Man Standing - bol to zapas kde bolo povolene uplne vsetko a hrane to isto nebolo kto chcete pozrite si to cele komu sa nechec nech si pozie len posledny part.

IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Tomuto uz hovorimporiadny naklad, John Cena & Randy Orton Vs. The RAW Rosters
Je to zapas 2 proti 20 :)
Nechutne ich rozniju ti dvaja

- eXo -
Light Professional
Light Professional

WoW takto nema chybu ... ako to tam Cena zacne cistit s tou stolickou a JBL trafi Umagu a potom zdrha pred nim.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

j len najviac ma serie to ze Hajzel Triple H si tam pride po pas ked uz ani jeden z nich nevladze, bodaj by nie ked tam vymastili kolkych.... :)
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pitbull15 »

Divadielko :wink: btw tie zapasy boli dobre.... myslim John cena vs Umaga a John cena vs Randy Orton.... doplnim info ze Umaga je Bratranec The Rocka :wink: aj ked tomu neverim 8)
3x RKO od Randyho Ortna.... 5x od Johna Cenu special... a na zaver to bolo dobre s tou stolickou... jak Umaga nahanal JBLa :lol: :lol: ale tiez Triple H je svina... kradnut pas :wink:
a doplnim ze moj favorit vo wrestlingu je Hardy s tymi jeho skokmi Swanton Bomb ale i vseobecne... taky k nemu pridavam Rey Mysteria.... oni si mozu podat ruky... potom John Cena,Batista,HBK,Undertaker,Khali,Kane :wink:
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pitbull15 napísal:Divadielko :wink: btw tie zapasy boli dobre.... myslim John cena vs Umaga a John cena vs Randy Orton.... doplnim info ze Umaga je Bratranec The Rocka :wink: aj ked tomu neverim 8)
3x RKO od Randyho Ortna.... 5x od Johna Cenu special... a na zaver to bolo dobre s tou stolickou... jak Umaga nahanal JBLa :lol: :lol: ale tiez Triple H je svina... kradnut pas :wink:
a doplnim ze moj favorit vo wrestlingu je Hardy s tymi jeho skokmi Swanton Bomb ale i vseobecne... taky k nemu pridavam Rey Mysteria.... oni si mozu podat ruky... potom John Cena,Batista,HBK,Undertaker,Khali,Kane :wink:
Co Umaga bratranec The Rocka?? :shock: tak to mi je dobra novinka, teraz vsakvznikaju nove vojny, RANDY ORTON ma vojnu s TRIPLE H, JOHN CENA :smt049 s BIG SHOW, JEFF HARDY s CM PUNK - brutalny mastic teraz, a posledna vojna je najhaluznejsia REY MISTERIO s ChRIS JERICHO :P - ale mozme sa spolahnut na 619-ku od Reya :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Kukal som zas trocha zapasy na youtube a nasiel som nieco taketo
John Cena & Triple H Vs Kurt Angle,Randy Orton, Rey Mysterio

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=yhu_8_R1yOY
Trocha ma serie ten Triple H ze ziaden zapas s kym hra tymovo nakoniec ukonci tak ze dodrbe aj vlastnych.

Potom este jeden z tych zapsov ktore hrane neboli
Undertaker vs Vince McMahon: Buried Alive

http://www.youtube.com/watch?v=0EQGIc_Es8o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t0xcujKCHGA&feature=related
Su to 2 casti ale stoji to za to. Zaujima ma ale co bolo potom nevie niekto ?
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

IamMartinQo napísal:Co Umaga bratranec The Rocka?? :shock: tak to mi je dobra novinka, teraz vsakvznikaju nove vojny, RANDY ORTON ma vojnu s TRIPLE H, JOHN CENA :smt049 s BIG SHOW, JEFF HARDY s CM PUNK - brutalny mastic teraz, a posledna vojna je najhaluznejsia REY MISTERIO s ChRIS JERICHO :P - ale mozme sa spolahnut na 619-ku od Reya :)
no o tych vojnach viem, len ma nasral Chris Jericho ked urazal Edga ktory je teraz docasne mimo kvoli nohe ktoru mu operovali :x

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 18:02 )
- eXo - napísal:Kukal som zas trocha zapasy na youtube a nasiel som nieco taketo
John Cena & Triple H Vs Kurt Angle,Randy Orton, Rey Mysterio

http://www.youtube.com/watch?v=yhu_8_R1yOY
Trocha ma serie ten Triple H ze ziaden zapas s kym hra tymovo nakoniec ukonci tak ze dodrbe aj vlastnych.

Potom este jeden z tych zapsov ktore hrane neboli
Undertaker vs Vince McMahon: Buried Alive

http://www.youtube.com/watch?v=0EQGIc_Es8o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t0xcujKCHGA&feature=related
Su to 2 casti ale stoji to za to.
pekne to rozbil John cena, a Undertaker vs Vince Mcmahon,no tak to si pozriem :wink: :lol:
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

- eXo - napísal:Trocha som kukal videa na youtube a nasiel som tam zapas John Cena vs. Umaga Last Man Standing - bol to zapas kde bolo povolene uplne vsetko a hrane to isto nebolo kto chcete pozrite si to cele komu sa nechec nech si pozie len posledny part.
cakaj ty nam chces povedat ze to nebol fake ? :D:D:D
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Edge je niemand, neznášam štýl, ked napadne vždy súpera od chrbta v priebehu zápasu alebo po ňom - to je môj pohľad, čo sledujem každý utorok v raw na novasporte.

Zaujal ma zápas, v ktorom nastúpil tým Legace proti Shane McMahonovi (manažerka Gererova určila, že sa najprv stretnú Batista proti Tedovi Dibisasimu a MPV proti Codymu Rhodesovi - víťaz sa mal pridať na stranu bud Ortona alebo Mcmahona) - v tom zápase na moje prekvapenie si viedol McMahon celkom slušne, myslel som si, že trio nažhavených wrestlerov mu da riadne do tela :wink: , a nakoniec sa Mcmahon zničil sam. Proste všetko pekne zohrate, ved logika traja na jedneho - to by musel byť Herkules aby ich porazil.

btw. celkom sa mi pozdáva John Cena, žiaľ Big Show s ním narábal na Backflashi ako s malým súdkom piva od Heinekenu - už by ho mohol niekto skrotiť, napr. Undertaker a Kane, ale tych už nie je tak vidno ako kedysi a navyše Kane sa zmenil, mal som ho za super wrestlera a dnes by som sa bal pri nom len stať čo i len chvíľu, je to magor, od ktorého niekto nevie čo môže čakať.

K Jerichovi - dobre, že odišiel, bol to len úbohý chválenkár

btw 2. dosť sa mi nepáči ako medzi sebou vedú vojnu bratia Matt a Jeff Hardyovi - je to vidieť že je to možne iba vo wrestlingu, aby bratia stali proti sebe, predstavte si to napr. v boxe Vitalij vs Vladimir Kličkovci - no proste nepredstavitelne ale ako divadlo vo wrestlingu súboj medzi bratmi - dobré lákadlo. :)

Ozaj nevie mi niekto dať link na nejaký posledný zápas The Rocka, Stone Colda Steve Austina - neviem poriadne ani prečo odišli, ako odišli...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_'n'_Sock_Connection

Vraj 14. marca 2004 The Rockpo skonceni zapasu povedal celemu svetu ze konci s wrestlingom,

http://www.wwe.com/subscriptions/wweclassics/therock/

Posledny clanok, je jeho posledny zapas, som tam dole tukol 300K
a hodilo ma do media Playeru, zapas......
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

the rock bol dobry wrestler 8)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Bobala napísal:cakaj ty nam chces povedat ze to nebol fake ? :D:D:D
Ako isto to kde Undertaker dava Mcmahonovy cez hubu hrane nie je. Ak sisi nevsimol tak pribudala na jeho tvari krv a ta sa tam nevzala len tak. Nevravim ze wrestling nie je hrany ale su aj take zapasy ktore hrane nie su a je to naostro sledujem to uz dost dlho a videl som dost brutalnych veci pri ktorych tiekla krv.
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

J.O.S.E napísal:Edge je niemand, neznášam štýl, ked napadne vždy súpera od chrbta v priebehu zápasu alebo po ňom - to je môj pohľad, čo sledujem každý utorok v raw na novasporte.

Zaujal ma zápas, v ktorom nastúpil tým Legace proti Shane McMahonovi (manažerka Gererova určila, že sa najprv stretnú Batista proti Tedovi Dibisasimu a MPV proti Codymu Rhodesovi - víťaz sa mal pridať na stranu bud Ortona alebo Mcmahona) - v tom zápase na moje prekvapenie si viedol McMahon celkom slušne, myslel som si, že trio nažhavených wrestlerov mu da riadne do tela :wink: , a nakoniec sa Mcmahon zničil sam. Proste všetko pekne zohrate, ved logika traja na jedneho - to by musel byť Herkules aby ich porazil.

btw. celkom sa mi pozdáva John Cena, žiaľ Big Show s ním narábal na Backflashi ako s malým súdkom piva od Heinekenu - už by ho mohol niekto skrotiť, napr. Undertaker a Kane, ale tych už nie je tak vidno ako kedysi a navyše Kane sa zmenil, mal som ho za super wrestlera a dnes by som sa bal pri nom len stať čo i len chvíľu, je to magor, od ktorého niekto nevie čo môže čakať.

K Jerichovi - dobre, že odišiel, bol to len úbohý chválenkár

btw 2. dosť sa mi nepáči ako medzi sebou vedú vojnu bratia Matt a Jeff Hardyovi - je to vidieť že je to možne iba vo wrestlingu, aby bratia stali proti sebe, predstavte si to napr. v boxe Vitalij vs Vladimir Kličkovci - no proste nepredstavitelne ale ako divadlo vo wrestlingu súboj medzi bratmi - dobré lákadlo. :)

Ozaj nevie mi niekto dať link na nejaký posledný zápas The Rocka, Stone Colda Steve Austina - neviem poriadne ani prečo odišli, ako odišli...
Last man standing John Cena vs Umaga... to bol dobry zapas... jak John Cena ustal celu bolest do brucha čo ho mal obviazany.... Big show je blb nic viac.... john cena nanho ma,lenze ked je dobity tak nema sajnu,ne? Undertaker ak som sa dobre dopocul je na rehabilitaci,nwm preco proste mimo wrestlingu a to nwm na jak dlho... Kane sa vazne zmenil... v poho si zautoci na Undertakera :!: nechapem jak si to moze dovolit... ked s undertakerom boli ako bratia... Kane sa strašne zmenil takze typicka Nula pre mna :!: Matt a Jeff hardy... no u nich vojna vypukla dost davno... a teraz co som nedavno pozeral zapas Matt hardy vs Jeff Hardy... tak tam prisiel matt v poho ze bude fight... Jeff pride v koseli... hovori mattovi ze nebude s nym bojovat nikdy... a mna dorazilo to... ze matt ked chytil mikrofon,alebo ako sa to vola.... povedal Jeffovi ze neni jeho brat :!: :!: :!: toto ma vazne dorazilo.... a potom vysvetloval matt jeffovi preco neni Matt jeho brat....bolo to tym ze ma Jeff viacej talentu,fanusikov,je popularnejsi... takze vysledok co povedat Matt na brata bol taky... ze Jeff mu skazil karieru.... :!:

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 9:47 )
toto je to video.... a tam dole sa vam objavi take cervene policko a tam je napisano ako sa to stalo..... tak tam si to kliknite...a uvidite dovod :!:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ja som hlavne zvedavy ako to dopadne Cena vs. Big Show v utorok ked som pozeral tak tam nejaky blb provokoval Cenu aby vysiel na podium a potom tam prisiel Big Show a dodrbal ho ako sirotu. Tymto u mna klesol na uplneho KO**TA. Chudak John po prehodeny reflektorom ledva dojde a on ho tam tak dodrbe. Byt tym divakom tak po nom hodim stolicku.
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

- eXo - napísal:Ja som hlavne zvedavy ako to dopadne Cena vs. Big Show v utorok ked som pozeral tak tam nejaky blb provokoval Cenu aby vysiel na podium a potom tam prisiel Big Show a dodrbal ho ako sirotu. Tymto u mna klesol na uplneho KO**TA. Chudak John po prehodeny reflektorom ledva dojde a on ho tam tak dodrbe. Byt tym divakom tak po nom hodim stolicku.
ten blb,to bol Mizz,to je nejaky novy typek co neznasa Johna Cenu tak isto ako Big Show :roll:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Jn nezapamtal som si meno a tesim sa uz na pokracovanie co s toho bude.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jja poculi ste o bratskej vojne 2??
To je Carlito vs Primo su to bratia, , mali hrat tag team proti Edge jericho, ale kedze edge sa tam dlhsiu dobu neukaze :( , tak jericho si vybral za vymenu nejakeho woltza ci koho....Ale nakoniec sa rozhodlo tak, ze carlito a primo sa zhadali ako psi, pobili sa a tak oni dvaja boli pravdepodobne diskvalifikovany s tag teamu :lol:
Jericho s voltzom sa nakoniec bili proti Jeffovi Hardymu a Reyovi Misteriovi, ale haluska bola v tom ze najviac si to odniesol Cm punk ktory robil komentatora :D, jericho skoro priskrtil hardyho uz po zapase lebo do nho vstupil cm punk a zacal sa bit s Jeffom :D
A ta vojna Big Showa s JONH CENOM :smt049 sa zacala kvoli tomu ze Cena dal do satne kamery, a bigshow tam bol nahraty ako sa bozkaval s edgeho zenou, a potom to cena ukazal edgemu :)

a bol aj zapas john cena s edgem vs big show, big show vtedy dostal jak skodna :lol: ale odvtedy sa boji zautocit na obidvoch, uz zbil aj edgeho a aj cenu :( ale vraj bude opat spolupracovat s Brockom Lesnarom -makac bohovy a vraj daju duel cena,lesnar vs bigshow

- eXo -
Light Professional
Light Professional

http://www.youtube.com/watch?v=-K30gm2OFhY
Toto som videl uz pred tym to je ina strela :D

Ten zapas Jericho + Woltz [ci kto] vs Misterio plus Hardy nemas ? Rad by som pozrel
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Rey Mysterio and Jeff Hardy vs. Dolph Ziggler and Chris Jericho

http://www.youtube.com/watch?v=0n4I2EheQVQ
- tu mas part1 tam vedla ich najdes vsetky, som sa sekol brutalne te nemec sa nevolal Woltz ale Ziggler :lol:

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 18:27 )
Ale nie kazdy ma teraz dobre obdobie, CM Punk inak mam ho velmi rad, za 3 tyzdne hral 2 zapasy, z Johnom Morisonom, a oba prehral
1.

http://www.youtube.com/watch?v=IILYjI3JJOA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3ZhCgtFq_UA&feature=related
2.

http://www.youtube.com/watch?v=T04XUlT7j68&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=IILYjI3JJOA&feature=related
tohto Morissona som priznam sa videl asi 5x hrat zapas a......
A vsak Cm Punk sa zachoval dost hnusne v prvom zapase resp. na konci po pinfale od Morissona mu to oplatil, GO TO SLEP na koniec, R.K.O
Napísať odpoveď