Street Fighter IV

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Aby si otvoril Akumu, musis mat vsetky postavy, okrem Gouken, Seth a samotneho Akumu, inaksie ich neotvoris...

Ryu otvori Sakuru
Sakura otvori Dana
M. Bison otvori Rose
Chun-Li otvori Gena
Abel otvori Fei-Longa
Crimson Viper otvori Cammy

Akumu otvoris tak, ze mas vsetky tieto postavy a s jendou postavou co si uz raz presiel arcade mode spravis 1 ultra combo finish, 1 perfect. Potom sa ti po boji so Sethom spristupni suboj proti Akumovi, ktoreho nasledne unlocknes. Popritom ale nesmies ani za jeden zapas dostat K.O.

Goukena otvoris tak, ze budes mat 1 perfect, 3 ultra combo finish a 5krat budes mat first hit+otvorene vsetky postavicky vratane Akumu, za ktoreho musis mat prejdeny jeho pribeh. Popritom nesmies ani raz dostat K.O.

Setha unlocknes prejdenim pribehovej casti hry s kazdou postavou
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Mne osobne ten Street Fighter pride strasne nahovno :D // tod moj nazor
Som navyknuty na ine typy bojoviek - Dead or Alive 4, Soul Calibur a pod. cize len si na to nemozem zvyknut na styl boja :D - podla mna je moc pomaly, hra je to super ma svoju tradiciu to neberem, len proste si na nu nejako nemozem zvyknut a az tak ma moc neoslovila, ale verim ze pre tych co nemaju xbox alebo sa im vyssie menovane nepacia je to skvela volba :P
Shark_360
Star
Star

Keby mame vsetci konzolu tak hrame aj to, co si menoval, ale ako vidis, tak vsetci tu su PCckari, takze na hry ako Soul Calibor, alebo seriu Dead Or Alive, alebo nebodaj Tekken si mozme zahrat iba cez PS1 emulator aj to starulinke casti..

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 10:33 )
Takze, unlockol som aj Goukena, hadam dnes prejdem s kazdou postavou arcade a bude aj seth :)
Prílohy
gouken.jpg
dzindzig
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dzindzig »

kua ja sa neviem naucit tie sproste komba .. co znamena ta cervena gulicka a a sipka tak oblukom dohora ?? co to je ? :-D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

dzindzig napísal:kua ja sa neviem naucit tie sproste komba .. co znamena ta cervena gulicka a a sipka tak oblukom dohora ?? co to je ? :-D
tak tebe uz niet pomoci. ta gulicka cervena je joystick na gamepade a sipka ti znazornuje smer. po podrobnejsom prestudovani by si to zistil v teme :roll:
a ktym ovladacom na gamepad: najprv si zisti ako sa presne vola a nedavaj ze na tento sa podoba. takych moze byt kopa :cookies:.
Shark_360
Star
Star

Ta sipka znamena smer, ktorym mas hybat joystickom, cize ked mas do dola a obluk do smeru, tak to znamena, ze packu posunies dolu a prejdes oblukom do smrovej, ktorej mas....
dzindzig
Amateur
Amateur

aha diky :D .. a ten ovladac stal 5 eur ani ne.. niejaky cinsky.. k nemu ani nebol ziaden ovladac takze sa nedalo.. ale kupil som novy koli hre :D za 15 ecok.. a to uz slepe pohode :-)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

dzindzig napísal:aha diky :D .. a ten ovladac stal 5 eur ani ne.. niejaky cinsky.. k nemu ani nebol ziaden ovladac takze sa nedalo.. ale kupil som novy koli hre :D za 15 ecok.. a to uz slepe pohode :-)
lebo ten 15€-ovy nebude cinsky :D . hod link co si to kupoval ci si nepresiel len z dazda pod odkvap :)
dzindzig
Amateur
Amateur

nepresiel .. lebo tento uz slape.. a to je zaklad.. kupilsom mediatech pathfinder
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Lenze tie gamepady maju ovladace zabudovane v sebe jak ho pichnes do usb tak sa sam nainstaluje . ci uz je cinsky za 5 E alebo za 15E :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Najlepšie sa mi páčia v tejto hre videá,moviemaker musel byť dosť kvalitný. :roll: Len dosť ma štve,keď protihráč urobí za sebou 5krát ten istý chmat,a Chun Li má nohy jak Ryu svaly :D

Inak to znamená,že keď nemám joystick s analógom tak si hru riadne ani nezahrám? :roll: Lebo takto dávam vkuse tie isté útoky,kopy atď. Kombinujem šípky no nič. :?

R4D0: To XLive nájdeš tu "C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft" :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

cus, hrava to tu niekto aj na klavesnici, ci vsetci na gamepadoch ?
ak ano, ako mate nastavene klavesy ?
SSemteXX
Guru
Guru

AXO napísal:cus, hrava to tu niekto aj na klavesnici, ci vsetci na gamepadoch ?
ak ano, ako mate nastavene klavesy ?
Tak na to by som bol zvedavý aj ja,nakolko joystick mám ale bez analógov,a mám na ňom len 8 tlačítok,a tých "punch"-ov je 3 a "kick"-ov sú tiež 3,tak potom ešte chmat,focus attack a čo ja viem :R A to ma sere, že žiadny extra trik neviem,zbytočne pozerám Command List. :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no na klávesnici to mám nastavené standardne..punch-A,S,D,F
kick-Y,X,C,V,a tie chmaty co zostávajú mám na Q,W,E..inač sa dajú spraviť kombináciou tlacidiel
SSemteXX
Guru
Guru

Bože môj, ja neviem ale strašne ma vytočí keď mi súper spraví za sebou 5krát ten istý chmat, napr. Zangief,3krát za sebou urobí to isté,chytí ma a zatočí,čistá demence už,idem kopnúť a zas ma chytí,ale ja keď idem chytiť niekoho tak on ma kopnúť môže.

A vkuse ma štve, že proste prehrám a musím zase voliť charakter,mohli to urobiť jednoduchšie.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mna stve hlavne to, ze s kazdym jednym odomknuty charakterom ktory mam, porazim Setha, okrem sakury.... to ona je fakt tak slaba, ale som uz retardovany ?
SSemteXX
Guru
Guru

No jo,mňa drbe zas to, že stláčam všetko a nič,ale CPU ten dáva veci čo ani sám nevie ako, ale ja to urobiť nemôžem,tj. :R

Bože,to znovuzvolenie charakteru pri prehre mi už robí nervy. :x
Opak
Addict
Addict

Ja som to so Sakurou prešiel..najnovšie sa tam serem so C.Viper..akurát teraz..este mi to ide aj nejako spomalene k tomu a nie a nie zabit posranú Chun-li či jak sa volá :roll:
SSemteXX
Guru
Guru

Opak napísal:Ja som to so Sakurou prešiel..najnovšie sa tam serem so C.Viper..akurát teraz..este mi to ide aj nejako spomalene k tomu a nie a nie zabit posranú Chun-li či jak sa volá :roll:
Však si v PC Settings v menu hry daj Frame Rates "Fixed" a vypni si V-Sync a máš to. :wink:
Opak
Addict
Addict

ale mne to len teraz tak išlo..inač to ide fajne..ale každopádne dik..pozrem sa na to
Napísať odpoveď