FAN na E7200
FAN na E7200
- Takze pani rozhodol som sa nataktovat svoj procesor E7200 a potreboval by som ho niecim poriadne chladit. Tak by som potreboval odporucit nejaky fak kvalitny a vykonny FAN cena tak okolo 60€ ale ked bude nieco dobre tak moze byt aj viac.
Dakujem
Dakujem
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Ten príspevok bol trošku zle sformulovaný.. Myslel som, že NH-U12P nezaostáva vo velkosti, ak sú osadené dva fany..
Videl som aj nejaké fotky s NH-U12P pasívne, ale vždy bol v skrinke nejaký ventilátor čo ten pasív aspoň ofukoval, čiže to bolo pasívne chladenie iba v určitom slova zmysle.. Ninja je určite účinnejšia pri pasívnom chladení viac ako NH-U12P, potvrdzuje to už len počet heatpipe trubíc, myslím, že ninja ich má 12 a NH-U12P iba 6..
Videl som aj nejaké fotky s NH-U12P pasívne, ale vždy bol v skrinke nejaký ventilátor čo ten pasív aspoň ofukoval, čiže to bolo pasívne chladenie iba v určitom slova zmysle.. Ninja je určite účinnejšia pri pasívnom chladení viac ako NH-U12P, potvrdzuje to už len počet heatpipe trubíc, myslím, že ninja ich má 12 a NH-U12P iba 6..
-
Šu-Do
Redeemer
bleee..brm napísal:Ninju by som doporučil iba ak chlapec chce chladiť pasívne. Ak nevyžaduje pasívne chladenie, tak radšej tú Noctuu.. (ušetrí si kopec problémov súvisiacich s mohutnosťou Ninje)
ja osobne by som siel do tej Noctuy
buduci tyzden bude takata kraska v mojej skrinke
http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1238401763
vcera som ju skusal v predajni a ku*va noctua sa nanu nechyta , vsetkym odporucam, mi v shope mame cenu 45 euro co je super cena na takyto chladic
EKL Brocken rlz
http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1238401763
vcera som ju skusal v predajni a ku*va noctua sa nanu nechyta , vsetkym odporucam, mi v shope mame cenu 45 euro co je super cena na takyto chladic
EKL Brocken rlz
-
GIGABYTE
King
No neviem, že by si zaťažil napríklad CPU cez Prime 95 na nejakých 6 hodín, a potom by si urobil to isté s tým novým chladičom, výsledky porovnal, presné to síce až tak nebude, kúsok to ovplyvnia vonkajšie teploty.. Ale tak zaujímali by ma aj tak tie teploty, pretože už si dávnejšie hovoril o tomto chladiči.. Ak by si mal nato čas tak sa môžeš zabaviť..